Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6213
Назва: Санітарна якість коров’ячого молока
Інші назви: Sanitarna yakist koroviachoho moloka
Автори: Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Zazharska, N. M.
Zazharska, N.
Zazhars’ka, N. M.
Zazharskaya, N. N.
Zazharskaya, N.
Zazharska, N. N.
Бібен, Іван Андрійович
Biben, I.
Biben, I. A.
Biben, Ivan
Зажарська, Наталія Володимирівна
Zazharska, Nataliia Volodymyrivna
Ключові слова: молоко і молочні продукти
moloko i molochni produkty
якість коров’ячого молока
yakist koroviachoho moloka
безпечність харчових продуктів
bezpechnist kharchovykh produktiv
Дата публікації: 2021
Видавництво: Луган. нац. аграр. ун-т
Бібліографічний опис: Зажарська Н. М. Санітарна якість коров’ячого молока / Н. М. Зажарська, І. А. Бібен, Н. В. Зажарська // Аграрна освіта: минуле, сучасне, майбутнє : зб. матеріалів Міжнар. наук.-практ. конф., присвяч. 100-річчю ЛНАУ ( Слов’янськ, 15-16 лист. 2021 р. ) / Луган. нац. аграр. ун-т. – Слов’янськ, 2021. – С. 220-221. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6213.
Короткий огляд (реферат): У сучасному світі дуже велика увага приділяється безпечності і якості харчових продуктів. Молоко і молочні продукти користуються суттєвим попитом серед населення, займають значний сегмент у різноманітті їжі людини. Неможливо виробити високоякісний продукт з небезпечної сировини. U suchasnomu sviti duzhe velyka uvaha prydiliaietsia bezpechnosti i yakosti kharchovykh produktiv. Moloko i molochni produkty korystuiutsia suttievym popytom sered naselennia, zaimaiut znachnyi sehment u riznomanitti yizhi liudyny. Nemozhlyvo vyrobyty vysokoiakisnyi produkt z nebezpechnoi syrovyny.
Опис: Зажарська Надія Миколаївна https://orcid.org/0000-0002-8328-6440 Бібен Іван Андрійович https://orcid.org/0000-0002-5580-5135
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6213
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник 23.12 (2)-220-221.pdf351,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.