Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6760
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБезжовча, Дар’я Олександрівна-
dc.contributor.authorBezzhovcha, Daria Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2022-10-11T09:13:43Z-
dc.date.available2022-10-11T09:13:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБезжовча Д. О. Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Дар’я Олександрівна Безжовча ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 65 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760-
dc.description.abstractМета роботи – обґрунтування технології гречаного солоду і порошкоподібних солодових екстрактів для виробництва квасу функціонального призначення. Meta roboty – obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu i poroshkopodibnykh solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu funktsionalnoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectsoloduk
dc.subjectсолодовий концентратuk
dc.subjectsolodovyi kontsentratuk
dc.subjectквасuk
dc.subjectkvasuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.titleОбґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu ta solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безжовча Д.О..pdf913,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.