Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6760
Назва: Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu ta solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu
Автори: Безжовча, Дар’я Олександрівна
Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna
Ключові слова: гречка
hrechka
солод
solod
солодовий концентрат
solodovyi kontsentrat
квас
kvas
дослідження
doslidzhennia
технологія
tekhnolohiia
сировина
syrovyna
Дата публікації: 2022
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Безжовча Д. О. Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Дар’я Олександрівна Безжовча ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 65 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760
Короткий огляд (реферат): Мета роботи – обґрунтування технології гречаного солоду і порошкоподібних солодових екстрактів для виробництва квасу функціонального призначення. Meta roboty – obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu i poroshkopodibnykh solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu funktsionalnoho pryznachennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безжовча Д.О..pdf913,43 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.