Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6760
Назва: | Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu ta solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu |
Автори: | Безжовча, Дар’я Олександрівна Bezzhovcha, Daria Oleksandrivna |
Ключові слова: | гречка hrechka солод solod солодовий концентрат solodovyi kontsentrat квас kvas дослідження doslidzhennia технологія tekhnolohiia сировина syrovyna |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Безжовча Д. О. Обґрунтування технології гречаного солоду та солодових екстрактів для виробництва квасу : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Дар’я Олександрівна Безжовча ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 65 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – обґрунтування технології гречаного солоду і порошкоподібних солодових екстрактів для виробництва квасу функціонального призначення. Meta roboty – obgruntuvannia tekhnolohii hrechanoho solodu i poroshkopodibnykh solodovykh ekstraktiv dlia vyrobnytstva kvasu funktsionalnoho pryznachennia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6760 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Безжовча Д.О..pdf | 913,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.