Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6761
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБєлий, Сергій Сергійович-
dc.contributor.authorBielyi, Serhii Serhiiovych-
dc.date.accessioned2022-10-11T09:42:57Z-
dc.date.available2022-10-11T09:42:57Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБєлий С. С. Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бєлий ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 82 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761-
dc.description.abstractВ роботі знайдені способи і умови підчищення якості зерна на основі проведення дослідження зразків сировини та використання сучасних автоматизованих систем, направлених на підвищення швидкості обробки результатів та визначення класності сировини. Запропоновані нові методи сушення зернових середових та забезпечення економічних показників ефективності. V roboti znaideni sposoby i umovy pidchyshchennia yakosti zerna na osnovi provedennia doslidzhennia zrazkiv syrovyny ta vykorystannia suchasnykh avtomatyzovanykh system, napravlenykh na pidvyshchennia shvydkosti obrobky rezultativ ta vyznachennia klasnosti syrovyny. Zaproponovani novi metody sushennia zernovykh seredovykh ta zabezpechennia ekonomichnykh pokaznykiv efektyvnosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпроцеси обробкиuk
dc.subjectprotsesy obrobkyuk
dc.subjectзернові запасиuk
dc.subjectzernovi zapasyuk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectаналіз зразківuk
dc.subjectanaliz zrazkivuk
dc.subjectметодиuk
dc.subjectmetodyuk
dc.subjectсушенняuk
dc.subjectsushenniauk
dc.subjectаераціяuk
dc.subjectaeratsiiauk
dc.subjectякість зернаuk
dc.subjectyakist zernauk
dc.subjectзбереженняuk
dc.subjectzberezhenniauk
dc.subjectметалеві силосиuk
dc.subjectmetalevi sylosyuk
dc.titleОбґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберіганняuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia metodiv i sposobiv doslidzhennia ta pidvyshchennia yakosti zerna pid chas yoho pryimannia, obrobky ta zberihanniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бєлий С.С..pdf1,84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.