Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6761
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бєлий, Сергій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Bielyi, Serhii Serhiiovych | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-11T09:42:57Z | - |
dc.date.available | 2022-10-11T09:42:57Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бєлий С. С. Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Сергій Сергійович Бєлий ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 82 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6761 | - |
dc.description.abstract | В роботі знайдені способи і умови підчищення якості зерна на основі проведення дослідження зразків сировини та використання сучасних автоматизованих систем, направлених на підвищення швидкості обробки результатів та визначення класності сировини. Запропоновані нові методи сушення зернових середових та забезпечення економічних показників ефективності. V roboti znaideni sposoby i umovy pidchyshchennia yakosti zerna na osnovi provedennia doslidzhennia zrazkiv syrovyny ta vykorystannia suchasnykh avtomatyzovanykh system, napravlenykh na pidvyshchennia shvydkosti obrobky rezultativ ta vyznachennia klasnosti syrovyny. Zaproponovani novi metody sushennia zernovykh seredovykh ta zabezpechennia ekonomichnykh pokaznykiv efektyvnosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | процеси обробки | uk |
dc.subject | protsesy obrobky | uk |
dc.subject | зернові запаси | uk |
dc.subject | zernovi zapasy | uk |
dc.subject | сировина | uk |
dc.subject | syrovyna | uk |
dc.subject | аналіз зразків | uk |
dc.subject | analiz zrazkiv | uk |
dc.subject | методи | uk |
dc.subject | metody | uk |
dc.subject | сушення | uk |
dc.subject | sushennia | uk |
dc.subject | аерація | uk |
dc.subject | aeratsiia | uk |
dc.subject | якість зерна | uk |
dc.subject | yakist zerna | uk |
dc.subject | збереження | uk |
dc.subject | zberezhennia | uk |
dc.subject | металеві силоси | uk |
dc.subject | metalevi sylosy | uk |
dc.title | Обґрунтування методів і способів дослідження та підвищення якості зерна під час його приймання, обробки та зберігання | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia metodiv i sposobiv doslidzhennia ta pidvyshchennia yakosti zerna pid chas yoho pryimannia, obrobky ta zberihannia | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бєлий С.С..pdf | 1,84 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.