Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6762
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorІльченко, Юлія Олегівна-
dc.contributor.authorIlchenko, Yuliia Olehivna-
dc.date.accessioned2022-10-11T10:19:11Z-
dc.date.available2022-10-11T10:19:11Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationІльченко Ю. О. Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Юлія Олегівна Ільченко; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 94 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762-
dc.description.abstractМета цього дослідження – розробка технології здобного печива функціонального призначення з додаванням харчових волокон. Meta tsoho doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovykh volokon.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectздобне печивоuk
dc.subjectzdobne pechyvouk
dc.subjectхарчові воолокнаuk
dc.subjectkharchovi vooloknauk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectfunktsionalni vlastyvostiuk
dc.subjectферментиuk
dc.subjectfermentyuk
dc.subjectрослинна сировинаuk
dc.subjectroslynna syrovynauk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovoi klitkovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ільченко Ю.О..pdf1,62 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.