Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6762Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Ільченко, Юлія Олегівна | - |
| dc.contributor.author | Ilchenko, Yuliia Olehivna | - |
| dc.date.accessioned | 2022-10-11T10:19:11Z | - |
| dc.date.available | 2022-10-11T10:19:11Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Ільченко Ю. О. Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Юлія Олегівна Ільченко; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 94 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762 | uk |
| dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762 | - |
| dc.description.abstract | Мета цього дослідження – розробка технології здобного печива функціонального призначення з додаванням харчових волокон. Meta tsoho doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovykh volokon. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | здобне печиво | uk |
| dc.subject | zdobne pechyvo | uk |
| dc.subject | харчові воолокна | uk |
| dc.subject | kharchovi voolokna | uk |
| dc.subject | функціональні властивості | uk |
| dc.subject | funktsionalni vlastyvosti | uk |
| dc.subject | ферменти | uk |
| dc.subject | fermenty | uk |
| dc.subject | рослинна сировина | uk |
| dc.subject | roslynna syrovyna | uk |
| dc.subject | технологія | uk |
| dc.subject | tekhnolohiia | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovoi klitkovyny | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ільченко Ю.О..pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
