Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6762| Назва: | Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovoi klitkovyny |
| Автори: | Ільченко, Юлія Олегівна Ilchenko, Yuliia Olehivna |
| Ключові слова: | здобне печиво zdobne pechyvo харчові воолокна kharchovi voolokna функціональні властивості funktsionalni vlastyvosti ферменти fermenty рослинна сировина roslynna syrovyna технологія tekhnolohiia |
| Дата публікації: | 2022 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Ільченко Ю. О. Обґрунтування технології виробництва здобного печива функціонального призначення з додаванням харчової клітковини : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Юлія Олегівна Ільченко; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 94 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета цього дослідження – розробка технології здобного печива функціонального призначення з додаванням харчових волокон. Meta tsoho doslidzhennia – rozrobka tekhnolohii zdobnoho pechyva funktsionalnoho pryznachennia z dodavanniam kharchovykh volokon. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6762 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Ільченко Ю.О..pdf | 1,62 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
