Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6774
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Позднякова, Альона Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Pozdniakova, Alona Oleksandrivna | - |
dc.date.accessioned | 2022-10-13T07:16:24Z | - |
dc.date.available | 2022-10-13T07:16:24Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Позднякова А. О. Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Альона Олександрівна Позднякова ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774 | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розроблення рецептури печива на основі нішевих видів борошна, яке характеризується вмістом нутрієнтів. У даній дипломній роботі порівняно склад конопляного, кунжутного борошна та борошна із насіння чорного кмину. Проведено органолептичний аналіз дослідних зразків печива, після чого визначено зразки з кращими якісними показниками – печиво на основі суміші рисового та кунжутного борошна та суміші рисового та конопляного борошна. Визначено його фізико-хімічні показники і порівняно з контрольним зразком. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva na osnovi nishevykh vydiv boroshna, yake kharakteryzuietsia vmistom nutriientiv. U danii dyplomnii roboti porivniano sklad konoplianoho, kunzhutnoho boroshna ta boroshna iz nasinnia chornoho kmynu. Provedeno orhanoleptychnyi analiz doslidnykh zrazkiv pechyva, pislia choho vyznacheno zrazky z krashchymy yakisnymy pokaznykamy – pechyvo na osnovi sumishi rysovoho ta kunzhutnoho boroshna ta sumishi rysovoho ta konoplianoho boroshna. Vyznacheno yoho fizyko-khimichni pokaznyky i porivniano z kontrolnym zrazkom. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | печиво | uk |
dc.subject | pechyvo | uk |
dc.subject | рисове борошно | uk |
dc.subject | rysove boroshno | uk |
dc.subject | конопляне борошно | uk |
dc.subject | konopliane boroshno | uk |
dc.subject | кунжутне борошно | uk |
dc.subject | kunzhutne boroshno | uk |
dc.subject | борошно чорного кмину | uk |
dc.subject | boroshno chornoho kmynu | uk |
dc.subject | нутрієнти | uk |
dc.subject | nutriienty | uk |
dc.subject | оздоровчий харчовий продукт | uk |
dc.subject | ozdorovchyi kharchovyi produkt | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z boroshna nishevykh kultur | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Позднякова А.О..pdf | 3,28 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.