Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6774
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПозднякова, Альона Олександрівна-
dc.contributor.authorPozdniakova, Alona Oleksandrivna-
dc.date.accessioned2022-10-13T07:16:24Z-
dc.date.available2022-10-13T07:16:24Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПозднякова А. О. Обґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культур : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Альона Олександрівна Позднякова ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 89 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774uk
dc.identifier.urihttp://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6774-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури печива на основі нішевих видів борошна, яке характеризується вмістом нутрієнтів. У даній дипломній роботі порівняно склад конопляного, кунжутного борошна та борошна із насіння чорного кмину. Проведено органолептичний аналіз дослідних зразків печива, після чого визначено зразки з кращими якісними показниками – печиво на основі суміші рисового та кунжутного борошна та суміші рисового та конопляного борошна. Визначено його фізико-хімічні показники і порівняно з контрольним зразком. Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva na osnovi nishevykh vydiv boroshna, yake kharakteryzuietsia vmistom nutriientiv. U danii dyplomnii roboti porivniano sklad konoplianoho, kunzhutnoho boroshna ta boroshna iz nasinnia chornoho kmynu. Provedeno orhanoleptychnyi analiz doslidnykh zrazkiv pechyva, pislia choho vyznacheno zrazky z krashchymy yakisnymy pokaznykamy – pechyvo na osnovi sumishi rysovoho ta kunzhutnoho boroshna ta sumishi rysovoho ta konoplianoho boroshna. Vyznacheno yoho fizyko-khimichni pokaznyky i porivniano z kontrolnym zrazkom.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпечивоuk
dc.subjectpechyvouk
dc.subjectрисове борошноuk
dc.subjectrysove boroshnouk
dc.subjectконопляне борошноuk
dc.subjectkonopliane boroshnouk
dc.subjectкунжутне борошноuk
dc.subjectkunzhutne boroshnouk
dc.subjectборошно чорного кминуuk
dc.subjectboroshno chornoho kmynuuk
dc.subjectнутрієнтиuk
dc.subjectnutriientyuk
dc.subjectоздоровчий харчовий продуктuk
dc.subjectozdorovchyi kharchovyi produktuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва печива з борошна нішевих культурuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva z boroshna nishevykh kulturuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Позднякова А.О..pdf3,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.