Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6775
Назва: | Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu pidhotovky kormiv dlia spozhyvannia mikronizatsiieiu ta ekstruduvanniam |
Автори: | Рухлінський, Владислав Вадимович Rukhlinskyi, Vladyslav Vadymovych |
Ключові слова: | мікронізація mikronizatsiia технологічний процес tekhnolohichnyi protses інфрачервона обробка infrachervona obrobka екструдування ekstruduvannia параметри процесу parametry protsesu температура temperatura тис tys потужність potuzhnist сировина syrovyna готовий продукт hotovyi produkt корми kormy результати rezultaty обґрунтування obgruntuvannia |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Рухлінський В. В. Обґрунтування процесу підготовки кормів для споживання мікронізацією та екструдуванням : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Владислав Вадимович Рухлінський ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 74 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6775 |
Короткий огляд (реферат): | У дипломній роботі проведені дослідження по визначенню параметрів процесу обробки зернової сировини інфрачервоним опромінюванням та екструдуваням. Розглянуті процеси мікронізації сировини сої в нерухомому та рухомому шарі й знайдені раціональні параметри її обробки для нагрівання до температури, при якої якість отриманних кормів найвища. Обрані параметри обробки сировини екструдуванням, де основними параметрами визначені тиск і температура обробки, та рекомендовані для виробництва. Запропонована схема мікронізатора для можливості впровадження до виробництва. U dyplomnii roboti provedeni doslidzhennia po vyznachenniu parametriv protsesu obrobky zernovoi syrovyny infrachervonym oprominiuvanniam ta ekstruduvaniam. Rozghlianuti protsesy mikronizatsii syrovyny soi v nerukhomomu ta rukhomomu shari y znaideni ratsionalni parametry yii obrobky dlia nahrivannia do temperatury, pry yakoi yakist otrymannykh kormiv naivyshcha. Obrani parametry obrobky syrovyny ekstruduvanniam, de osnovnymy parametramy vyznacheni tysk i temperatura obrobky, ta rekomendovani dlia vyrobnytstva. Zaproponovana skhema mikronizatora dlia mozhlyvosti vprovadzhennia do vyrobnytstva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6775 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рухлінський В.В..pdf | 1,48 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.