Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/6779
Назва: | Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii boroshnianykh sumishei dlia produktiv funktsionalnoho pryznachennia khlibnoi hrupy |
Автори: | Ярошенко, Аліна Віталіївна Yaroshenko, Alina Vitaliivna |
Ключові слова: | борошняна суміш boroshniana sumish пшеничне борошно pshenychne boroshno гречане борошно hrechane boroshno фізико-механічні властивості fizyko-mekhanichni vlastyvosti лабораторна випічка laboratorna vypichka хліб khlib функціональні продукти funktsionalni produkty |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Ярошенко А. В. Обґрунтування технології борошняних сумішей для продуктів функціонального призначення хлібної групи : магістер. дипломна робота : 181 Харчові технології / Аліна Віталіївна Ярошенко ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції . – Дніпро, 2022. – 90 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проведено дослідження можливості використання гречаного борошно для отримання борошняної суміші з пшеничним борошном для виробництва функціональних продуктів хлібної групи. В дослідній частині наведено результати визначення впливу додавання гречаного борошна на властивості суміші; впливу додавання гречаного борошна на властивості тіста, отриманого з борошняної суміші; розраховано енергетичну та харчову цінність розробленої борошняної суміші; визначено плив використання суміші гречаного пшеничного борошна на властивості хліба. V roboti provedeno doslidzhennia mozhlyvosti vykorystannia hrechanoho boroshno dlia otrymannia boroshnianoi sumishi z pshenychnym boroshnom dlia vyrobnytstva funktsionalnykh produktiv khlibnoi hrupy. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vyznachennia vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti sumishi; vplyvu dodavannia hrechanoho boroshna na vlastyvosti tista, otrymanoho z boroshnianoi sumishi; rozrakhovano enerhetychnu ta kharchovu tsinnist rozroblenoi boroshnianoi sumishi; vyznacheno plyv vykorystannia sumishi hrechanoho pshenychnoho boroshna na vlastyvosti khliba. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/6779 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ярошенко А.В..pdf | 1,36 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.