Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7066
Назва: | Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв |
Інші назви: | Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production |
Автори: | Кобець, Анатолій Степанович Kobets, Anatoly Stepanovich Kobets, Anatoly Kobets, А. Сobets’, A. S. Kobec, Anatoly Stepanovich Сокол, Сергій Петрович Sokol, Serhii Пугач, Андрій Миколайович Puhach, Andrii Чурсінов, Юрій Олексійович Chursinov, Yurii Півоваров, Олександр Андрійович Pivovarov, Oleksandr Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Ковальова, Олена Сергіївна Kovalova, Olena Калина, Вікторія Сергіївна Kalyna, Viktoriia Кошулько, Віталій Сергійович Koshulko, Vitalii Тимчак, Дмитро Олександрович Tymchak, Dmytro Сова, Наталія Анатоліївна Sova, Nataliia Худайбердієва, К. А. Khudaiberdiieva, K. A. |
Ключові слова: | харчова продукція kharchova produktsiia інноваційні технології innovatsiini tekhnolohii науково-дослідні та практичні дослідження naukovo-doslidni ta praktychni doslidzhennia впровадження результатів досліджень vprovadzhennia rezultativ doslidzhen виробництво біологічно активних добавок vyrobnytstvo biolohichno aktyvnykh dobavok рослинна сировина roslynna syrovyna обладнання для виробництва харчових продуктів obladnannia dlia vyrobnytstva kharchovykh produktiv |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Землеробська механіка. Т. 4. Інноваційні технології харчових ваиробництв =Agricultural mechanics. T. 4. Innovative technologies of food production : навч. посіб. / А. С. Кобець, С. П. Сокол, А. М. Пугач, Ю. О. Чурсінов, О. А. Півоваров, С. Ю. Миколенко, О. С. Ковальова, В. С. Калина, В. С. Кошулько, Д. О. Тимчак, Н. А. Сова, К. А. Худайбердієва ; МОН України ; Дніпровський держ. аграр. – екон. ун-т. – Дніпро : «Свідлер А. Л.», 2022. – Т. 4. Інноваційні технології харчових виробництв. – 460 с. –100-річчю Дніпровського держ. аграр.- екон. ун-ту, 20-річчю кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції присвячується. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066 |
Короткий огляд (реферат): | Обговорюються інноваційні технології у харчових виробництвах, зокрема сучасні технологічні заходи, направлені на ефективне виробництво різноманітної харчової продукції, впроваджуючи результати науково-дослідних і практичних досліджень колективом кафедри технології зберігання і переробки сільськогосподарської продукції. Особливу увагу приділено технологіям виробництва біологічно активних добавок на основі рослинної сировини, а саме: соку люцерни та амаранту; екструдуванню сумішей зелених кормів та сої; особливостям фізико-хімічних процесів в умовах контактної нерівноважної низькотемпературної плазми; застосуванню обробленої плазмою води у хлібопеченні та солодорощенні; виробництву функціональних харчових продуктів; конструктивнотехнологічним параметрам обладнання для сепарування продуктів лущення вівса віброударним методом; комплексній переробці насіння промислових конопель. Obhovoriuiutsia innovatsiini tekhnolohii u kharchovykh vyrobnytstvakh, zokrema suchasni tekhnolohichni zakhody, napravleni na efektyvne vyrobnytstvo riznomanitnoi kharchovoi produktsii, vprovadzhuiuchy rezultaty naukovo-doslidnykh i praktychnykh doslidzhen kolektyvom kafedry tekhnolohii zberihannia i pererobky silskohospodarskoi produktsii. Osoblyvu uvahu prydileno tekhnolohiiam vyrobnytstva biolohichno aktyvnykh dobavok na osnovi roslynnoi syrovyny, a same: soku liutserny ta amarantu; ekstruduvanniu sumishei zelenykh kormiv ta soi; osoblyvostiam fizyko-khimichnykh protsesiv v umovakh kontaktnoi nerivnovazhnoi nyzkotemperaturnoi plazmy; zastosuvanniu obroblenoi plazmoiu vody u khlibopechenni ta solodoroshchenni; vyrobnytstvu funktsionalnykh kharchovykh produktiv; konstruktyvnotekhnolohichnym parametram obladnannia dlia separuvannia produktiv lushchennia vivsa vibroudarnym metodom; kompleksnii pererobtsi nasinnia promyslovykh konopel. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/7066 |
ISBN: | ISBN 978-617-627-174-1 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Землеробська механіка. Том 4.pdf | 11,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.