Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7382
Назва: Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин
Інші назви: Sposib otrymannia biolohichno aktyvnoi dobavky z soku zelenykh roslyn
Автори: Чурсінов, Юрій Олексійович
Chursinov, Yurii
Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Калина, Вікторія Сергіївна
Kalyna, Viktoriia
Ющенко, Карина Олегівна
Yushchenko, Karyna
Ключові слова: патенти ДДАЕУ
patenty DDAEU
патенти до сільського господарства
patenty do silskoho hospodarstva
виробництво білкових кормів
vyrobnytstvo bilkovykh kormiv
кормові протеїнові концентрати
kormovi proteinovi kontsentraty
сік зелених рослин
sik zelenykh roslyn
біологічно активні добавки
biolohichno aktyvni dobavky
люцерна
liutserna
амарант
amarant
якість готового продукту
yakist hotovoho produktu
Дата публікації: 2020
Видавництво: Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» (УІІВ)
Бібліографічний опис: Пат. на корисну модель 143824 UA, МПК (2020.01), A23K 10/00, A23K 10/14 (2016.01) . Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин / Ю. О. Чурсінов, О. С. Ковальова, В. С. Калина, К. О. Ющенко ; власник патенту Дніпровський державний аграрно-економічний університет. – № u 2020 01870 ; заявл. 17.03.2020 ; опубл. 10.08.2020, Бюл. № 15. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7382
Короткий огляд (реферат): Спосіб отримання біологічно активної добавки з соку зелених рослин полягає в тому, що сік зелених рослин люцерни або амаранту змішується з сухим (вологістю 12-14,5 %) наповнювачем, дрібно подрібненими висівками в співвідношенні 1:3 відповідно, гранулюється і сушиться при температурі 45 °C до вологості 14,5 %. Sposib otrymannia biolohichno aktyvnoi dobavky z soku zelenykh roslyn poliahaie v tomu, shcho sik zelenykh roslyn liutserny abo amarantu zmishuietsia z sukhym (volohistiu 12-14,5 %) napovniuvachem, dribno podribnenymy vysivkamy v spivvidnoshenni 1:3 vidpovidno, hranuliuietsia i sushytsia pry temperaturi 45 °C do volohosti 14,5 %.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7382
Розташовується у зібраннях:Патенти ДДАЕУ

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
143824.pdf221,55 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.