Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧигвінцева, Ольга Павлівна-
dc.contributor.authorChigvintseva, Olga-
dc.contributor.authorТокар, Андрій Володимирович-
dc.contributor.authorTokar, Andrеy-
dc.date.accessioned2023-04-24T17:38:59Z-
dc.date.available2023-04-24T17:38:59Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationЧигвінцева О. П. Харчова хімія : навч. посіб. / О. П. Чигвінцева, А. В. Токар. – Дніпропетровськ : ТОВ “ Принтхаус Римм”, 2014. – 256 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445.uk
dc.identifier.isbn978-966-974-20-5-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7445-
dc.description.abstractКнига є навчальним посібником для студентів технологічних спеціальностей вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації і призначена для систематичного вивчення курсу харчової хімії. У посібнику викладено теоретичні основи харчової хімії – біологічні функції, харчова цінність та основні перетворення, які відбуваються під час виробництва та зберігання харчових продуктів, білкових речовин, ферментів, жирів, вуглеводів, вітамінів та мінеральних речовин. Особлива увага приділена харчовим добавкам, що забруднюють харчову сировину та продукти. Відповідає типовій програмі з харчової хімії і містить матеріал, необхідний для підготовки фахівців напрямку "Харчові технології та інженерія". Knyha ye navchalnym posibnykom dlia studentiv tekhnolohichnykh spetsialnostei vyshchykh navchalnykh zakladiv III-IV rivniv akredytatsii i pryznachena dlia systematychnoho vyvchennia kursu kharchovoi khimii. U posibnyku vykladeno teoretychni osnovy kharchovoi khimii – biolohichni funktsii, kharchova tsinnist ta osnovni peretvorennia, yaki vidbuvaiutsia pid chas vyrobnytstva ta zberihannia kharchovykh produktiv, bilkovykh rechovyn, fermentiv, zhyriv, vuhlevodiv, vitaminiv ta mineralnykh rechovyn. Osoblyva uvaha prydilena kharchovym dobavkam, shcho zabrudniuiut kharchovu syrovynu ta produkty. Vidpovidaie typovii prohrami z kharchovoi khimii i mistyt material, neobkhidnyi dlia pidhotovky fakhivtsiv napriamku "Kharchovi tekhnolohii ta inzheneriia".uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherТОВ “ Принтхаус Римм”uk
dc.subjectхарчові технології та інженеріяuk
dc.subjectkharchovi tekhnolohii ta inzheneriiauk
dc.subjectхарчова хіміяuk
dc.subjectkharchova khimiiauk
dc.subjectвиробництво та зберігання харчових продуктів,uk
dc.subjectvyrobnytstvo ta zberihannia kharchovykh produktivuk
dc.subjectхарчові добавкиuk
dc.subjectkharchovi dobavkyuk
dc.subjectхарчова сировинаuk
dc.subjectkharchova syrovynauk
dc.subjectхарчові продуктиuk
dc.subjectkharchovi produktyuk
dc.titleХарчова хіміяuk
dc.title.alternativeKharchova khimiiauk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Харчова хімія.pdf2,49 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.