Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7447
Назва: Використання енергії корму молодняком м’ясної худоби за різних рівнів жиру в раціоні в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рой» Синельниківського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vykorystannia enerhii kormu molodniakom miasnoi khudoby za riznykh rivniv zhyru v ratsioni v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Roi» Synelnykivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Жигуліна, Д. В.
Zhyhulina, D. V.
Ключові слова: годівля великої рогатої худоби
hodivlia velykoi rohatoi khudoby
виробництво яловичини
vyrobnytstvo yalovychyny
молодняк м’ясної худоби
molodniak miasnoi khudoby
розведення м’ясної худоби
rozvedennia miasnoi khudoby
вирощування молодняку
vyroshchuvannia molodniaku
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Жигуліна Д. В. Використання енергії корму молодняком м’ясної худоби за різних рівнів жиру в раціоні в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рой» Синельниківського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Д. В. Жигуліна; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2023. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7447.
Короткий огляд (реферат): Виробництво високоякісної вітчизняної яловичини є одним з пріоритетних завдань галузі тваринництва. Суттєве скорочення поголів’я молочної худоби, від якої отримували більше 90 % яловичини, створює перспективи виробничникам для розведення м’ясної худоби, що є економічно прибутковим бізнесом. Аналіз раціонів годівлі великої рогатої худоби вказує на недостатню забезпеченість тварин, особливо молодняку ліпідами, що спонукає до уповільнення параметрів інтенсивності росту при вирощуванні молодняку. Саме тому вивчення можливості використання у раціонах годівлі молодняку м’ясних генотипів жирових добавок і з’ясування їх біологічних властивостей є актуальним. Vyrobnytstvo vysokoiakisnoi vitchyznianoi yalovychyny ye odnym z priorytetnykh zavdan haluzi tvarynnytstva. Suttieve skorochennia poholivia molochnoi khudoby, vid yakoi otrymuvaly bilshe 90 % yalovychyny, stvoriuie perspektyvy vyrobnychnykam dlia rozvedennia miasnoi khudoby, shcho ye ekonomichno prybutkovym biznesom. Analiz ratsioniv hodivli velykoi rohatoi khudoby vkazuie na nedostatniu zabezpechenist tvaryn, osoblyvo molodniaku lipidamy, shcho sponukaie do upovilnennia parametriv intensyvnosti rostu pry vyroshchuvanni molodniaku. Same tomu vyvchennia mozhlyvosti vykorystannia u ratsionakh hodivli molodniaku miasnykh henotypiv zhyrovykh dobavok i ziasuvannia yikh biolohichnykh vlastyvostei ye aktualnym.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7447
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жигуліна Д. В..pdf579,84 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.