Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7456
Назва: Оптимізація технології вирощування коропа кої в умовах приватного господарства фізичної особи Калістого В. А. Новомосковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Optymizatsiia tekhnolohii vyroshchuvannia koropa koi v umovakh pryvatnoho hospodarstva fizychnoi osoby Kalistoho V. A. Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Калистий, Віталій Анатолійович
Kalystyi, Vitalii Anatoliiovych
Ключові слова: розведення коропа кої
rozvedennia koropa koi
оптимізація технології вирощування
optymizatsiia tekhnolohii vyroshchuvannia,
технологія вирощування коропа кої
tekhnolohiia vyroshchuvannia koropa koi
короп кої
korop koi
коропові риби
koropovi ryby
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Калистий В. А. Оптимізація технології вирощування коропа кої в умовах приватного господарства фізичної особи Калістого В. А. Новомосковського району Дніпропетровської області : магістер. дипломна робота : 207 , Водні біоресурси та аквакультура / Калистий Віталій Анатолійович ; наук. керівник Горчанок А. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. водних біоресурсів та аквакультури. – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7456.
Короткий огляд (реферат): Метою написання дипломної роботи було оптимізувати технологію вирощування коропа кої у рибному господарстві фізичної особи Калістого В.А. Новомосковського району Дніпропетровської області. Metoiu napysannia dyplomnoi roboty bulo optymizuvaty tekhnolohiiu vyroshchuvannia koropa koi u rybnomu hospodarstvi fizychnoi osoby Kalistoho V.A. Novomoskovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7456
Розташовується у зібраннях:Кафедра водних біоресурсів та аквакультури. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Калистий В. А..pdf1,32 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.