Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Буца, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Butsa, Maryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-30T11:07:47Z | - |
dc.date.available | 2023-04-30T11:07:47Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Буца М.О. Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марина Олександрівна Буца ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння чорнушки дамаської.Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники чорнушкової олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначенняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia chornushky damaskoi.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky chornushkovoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | насіння чорнушки дамаської | uk |
dc.subject | nasinnia chornushky damaskoi | uk |
dc.subject | олія | uk |
dc.subject | oliia | uk |
dc.subject | холодне пресування | uk |
dc.subject | kholodne presuvannia | uk |
dc.subject | температура пресування | uk |
dc.subject | temperatura presuvannia | uk |
dc.subject | вихід олії | uk |
dc.subject | vykhid olii | uk |
dc.subject | кислотне число | uk |
dc.subject | kyslotne chyslo | uk |
dc.subject | пероксидне число | uk |
dc.subject | peroksydne chyslo | uk |
dc.subject | жирнокислотний склад | uk |
dc.subject | zhyrnokyslotnyi sklad | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii iz nasinnia chornushky damaskoi | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Буца М.О..pdf | 4,07 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.