Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБуца, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorButsa, Maryna-
dc.date.accessioned2023-04-30T11:07:47Z-
dc.date.available2023-04-30T11:07:47Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБуца М.О. Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марина Олександрівна Буца ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння чорнушки дамаської.Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники чорнушкової олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначенняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia chornushky damaskoi.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky chornushkovoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectнасіння чорнушки дамаськоїuk
dc.subjectnasinnia chornushky damaskoiuk
dc.subjectоліяuk
dc.subjectoliiauk
dc.subjectхолодне пресуванняuk
dc.subjectkholodne presuvanniauk
dc.subjectтемпература пресуванняuk
dc.subjecttemperatura presuvanniauk
dc.subjectвихід оліїuk
dc.subjectvykhid oliiuk
dc.subjectкислотне числоuk
dc.subjectkyslotne chyslouk
dc.subjectпероксидне числоuk
dc.subjectperoksydne chyslouk
dc.subjectжирнокислотний складuk
dc.subjectzhyrnokyslotnyi skladuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаськоїuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii iz nasinnia chornushky damaskoiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буца М.О..pdf4,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.