Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Назва: Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva olii iz nasinnia chornushky damaskoi
Автори: Буца, Марина Олександрівна
Butsa, Maryna
Ключові слова: насіння чорнушки дамаської
nasinnia chornushky damaskoi
олія
oliia
холодне пресування
kholodne presuvannia
температура пресування
temperatura presuvannia
вихід олії
vykhid olii
кислотне число
kyslotne chyslo
пероксидне число
peroksydne chyslo
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Буца М.О. Обґрунтування технології виробництва олії із насіння чорнушки дамаської : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Марина Олександрівна Буца ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 79 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – технологія виробництва біологічно цінної олії з насіння чорнушки дамаської.Метою роботи є визначення впливу параметрів пресування, а саме температури, на вихід і якісні показники чорнушкової олії, яка характеризується вмістом біологічно цінних елементів, для інтенсифікації даного процесу та розширення асортименту ліпідної продукції оздоровчого призначенняObiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva biolohichno tsinnoi olii z nasinnia chornushky damaskoi.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu parametriv presuvannia, a same temperatury, na vykhid i yakisni pokaznyky chornushkovoi olii, yaka kharakteryzuietsia vmistom biolohichno tsinnykh elementiv, dlia intensyfikatsii danoho protsesu ta rozshyrennia asortymentu lipidnoi produktsii ozdorovchoho pryznachennia.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7504
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Буца М.О..pdf4,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.