Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509
Назва: | Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в олію |
Інші назви: | Obgruntuvannia protsesu pidhotovky nasinnia soniashnyka do pererobky v oliiu |
Автори: | Коваленко, Римма Вадимівна Kovalenko, Rymma |
Ключові слова: | насіння соняшника nasinnia soniashnyka соняшникова олія soniashnykova oliia підготовка насіння до переробки в олію pidhotovka nasinnia do pererobky v oliiu обрушення рушанка obrushennia rushanka фракціонування fraktsionuvannia фотосепарування fotoseparuvannia |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Коваленко Р.В. Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в олію : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Римма Вадимівна Коваленко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 100 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509 |
Короткий огляд (реферат): | В роботі проведено дослідження, що стосуються підвищення ефективності виконання операції обрушення насіння соняшника та розділення рушанки з більшим відсотком відділення лушпиння від чистого ядра. В дослідній частині наведено результати впливу попереднього фракціонування насіння соняшнику на ефективність їх обрушення; зміни якості одержуваного ядра залежно від способів сепарування рушанки; аналіз способів контролю якості ядра, отриманого після обрушення. На базі отриманих результатів розроблено удосконалену технологічну схему підготовки насіння соняшника до переробки в олію.V roboti provedeno doslidzhennia, shcho stosuiutsia pidvyshchennia efektyvnosti vykonannia operatsii obrushennia nasinnia soniashnyka ta rozdilennia rushanky z bilshym vidsotkom viddilennia lushpynnia vid chystoho yadra. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vplyvu poperednoho fraktsionuvannia nasinnia soniashnyku na efektyvnist yikh obrushennia; zminy yakosti oderzhuvanoho yadra zalezhno vid sposobiv separuvannia rushanky; analiz sposobiv kontroliu yakosti yadra, otrymanoho pislia obrushennia. Na bazi otrymanykh rezultativ rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu pidhotovky nasinnia soniashnyka do pererobky v oliiu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коваленко Р.В..pdf | 1,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.