Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509
Назва: Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в олію
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu pidhotovky nasinnia soniashnyka do pererobky v oliiu
Автори: Коваленко, Римма Вадимівна
Kovalenko, Rymma
Ключові слова: насіння соняшника
nasinnia soniashnyka
соняшникова олія
soniashnykova oliia
підготовка насіння до переробки в олію
pidhotovka nasinnia do pererobky v oliiu
обрушення рушанка
obrushennia rushanka
фракціонування
fraktsionuvannia
фотосепарування
fotoseparuvannia
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Коваленко Р.В. Обґрунтування процесу підготовки насіння соняшника до переробки в олію : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Римма Вадимівна Коваленко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 100 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509
Короткий огляд (реферат): В роботі проведено дослідження, що стосуються підвищення ефективності виконання операції обрушення насіння соняшника та розділення рушанки з більшим відсотком відділення лушпиння від чистого ядра. В дослідній частині наведено результати впливу попереднього фракціонування насіння соняшнику на ефективність їх обрушення; зміни якості одержуваного ядра залежно від способів сепарування рушанки; аналіз способів контролю якості ядра, отриманого після обрушення. На базі отриманих результатів розроблено удосконалену технологічну схему підготовки насіння соняшника до переробки в олію.V roboti provedeno doslidzhennia, shcho stosuiutsia pidvyshchennia efektyvnosti vykonannia operatsii obrushennia nasinnia soniashnyka ta rozdilennia rushanky z bilshym vidsotkom viddilennia lushpynnia vid chystoho yadra. V doslidnii chastyni navedeno rezultaty vplyvu poperednoho fraktsionuvannia nasinnia soniashnyku na efektyvnist yikh obrushennia; zminy yakosti oderzhuvanoho yadra zalezhno vid sposobiv separuvannia rushanky; analiz sposobiv kontroliu yakosti yadra, otrymanoho pislia obrushennia. Na bazi otrymanykh rezultativ rozrobleno udoskonalenu tekhnolohichnu skhemu pidhotovky nasinnia soniashnyka do pererobky v oliiu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7509
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коваленко Р.В..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.