Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМаркін, Антон Миколайович-
dc.contributor.authorMarkin, Anton-
dc.date.accessioned2023-05-01T08:43:21Z-
dc.date.available2023-05-01T08:43:21Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationМаркін А.М. Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Антон Миколайович Маркін ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: соняшниковий шрот, як потенційне джерело патогенних мікроорганізмів у раціоні тварин; плазмохімічно активовані водні розчини, як перспективний засіб зменшення патогенної мікрофлори.Мета роботи: перевірити гіпотезу, що соняшниковий шрот має зараження сальмонелою, кишковою паличкою та стафілококом, яке здатне зменшити оборобка плазмохімічно активовованими водними розчинамиObiekt doslidzhennia: soniashnykovyi shrot, yak potentsiine dzherelo patohennykh mikroorhanizmiv u ratsioni tvaryn; plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny, yak perspektyvnyi zasib zmenshennia patohennoi mikroflory.Meta roboty: pereviryty hipotezu, shcho soniashnykovyi shrot maie zarazhennia salmoneloiu, kyshkovoiu palychkoiu ta stafilokokom, yake zdatne zmenshyty oborobka plazmokhimichno aktyvovovanymy vodnymy rozchynamyuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectшротuk
dc.subjectshrotuk
dc.subjectсоняшниковий шротuk
dc.subjectsoniashnykovyi shrotuk
dc.subjectплазмохімічно активована водаuk
dc.subjectplazmokhimichno aktyvovana vodauk
dc.subjectплазмохімічно активований водний розчин гіпохлорату натріюuk
dc.subjectplazmokhimichno aktyvovanyi vodnyi rozchyn hipokhloratu natriiuuk
dc.subjectпатогенна мікрофлораuk
dc.subjectpatohenna mikroflorauk
dc.titleОбґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii pererobky shrotiv z zastosuvanniam plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchynivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маркін А.М..pdf4,38 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.