Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Маркін, Антон Миколайович | - |
dc.contributor.author | Markin, Anton | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-01T08:43:21Z | - |
dc.date.available | 2023-05-01T08:43:21Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Маркін А.М. Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Антон Миколайович Маркін ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 96 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7511 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: соняшниковий шрот, як потенційне джерело патогенних мікроорганізмів у раціоні тварин; плазмохімічно активовані водні розчини, як перспективний засіб зменшення патогенної мікрофлори.Мета роботи: перевірити гіпотезу, що соняшниковий шрот має зараження сальмонелою, кишковою паличкою та стафілококом, яке здатне зменшити оборобка плазмохімічно активовованими водними розчинамиObiekt doslidzhennia: soniashnykovyi shrot, yak potentsiine dzherelo patohennykh mikroorhanizmiv u ratsioni tvaryn; plazmokhimichno aktyvovani vodni rozchyny, yak perspektyvnyi zasib zmenshennia patohennoi mikroflory.Meta roboty: pereviryty hipotezu, shcho soniashnykovyi shrot maie zarazhennia salmoneloiu, kyshkovoiu palychkoiu ta stafilokokom, yake zdatne zmenshyty oborobka plazmokhimichno aktyvovovanymy vodnymy rozchynamy | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | шрот | uk |
dc.subject | shrot | uk |
dc.subject | соняшниковий шрот | uk |
dc.subject | soniashnykovyi shrot | uk |
dc.subject | плазмохімічно активована вода | uk |
dc.subject | plazmokhimichno aktyvovana voda | uk |
dc.subject | плазмохімічно активований водний розчин гіпохлорату натрію | uk |
dc.subject | plazmokhimichno aktyvovanyi vodnyi rozchyn hipokhloratu natriiu | uk |
dc.subject | патогенна мікрофлора | uk |
dc.subject | patohenna mikroflora | uk |
dc.title | Обґрунтування технології переробки шротів з застосуванням плазмохімічно активованих водних розчинів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii pererobky shrotiv z zastosuvanniam plazmokhimichno aktyvovanykh vodnykh rozchyniv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Маркін А.М..pdf | 4,38 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.