Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРодигін, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorRodyhin, Oleksandr-
dc.date.accessioned2023-05-05T14:18:54Z-
dc.date.available2023-05-05T14:18:54Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationРодигін О. А. Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Андрійович Родигін ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543-
dc.description.abstractДоведено актуальність розширення асортименту продукції,можливість їх виробництва, розроблено економічно-ефективну рецептуру. Розроблено і продемонстровано методи виготовлення макаронних виробів та результати опитування майбутніх споживачів.Dovedeno aktualnist rozshyrennia asortymentu produktsii,mozhlyvist yikh vyrobnytstva, rozrobleno ekonomichno-efektyvnu retsepturu. Rozrobleno i prodemonstrovano metody vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv ta rezultaty opytuvannia maibutnikh spozhyvachiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectмакаронні вироби безглютеновіuk
dc.subjectmakaronni vyroby bezghliutenoviuk
dc.subjectамарантuk
dc.subjectamarantuk
dc.subjectцільнозернове борошно амарантаuk
dc.subjecttsilnozernove boroshno amarantauk
dc.subjectксантанова камедьuk
dc.subjectksantanova kameduk
dc.subjectгуаранова камедьuk
dc.subjecthuaranova kameduk
dc.subjectальбумінuk
dc.subjectalbuminuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амарантуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva strichkovykh makaronnykh vyrobiv z boroshna amarantuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Родигін О. А..pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.