Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Родигін, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Rodyhin, Oleksandr | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-05T14:18:54Z | - |
dc.date.available | 2023-05-05T14:18:54Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Родигін О. А. Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Андрійович Родигін ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543 | - |
dc.description.abstract | Доведено актуальність розширення асортименту продукції,можливість їх виробництва, розроблено економічно-ефективну рецептуру. Розроблено і продемонстровано методи виготовлення макаронних виробів та результати опитування майбутніх споживачів.Dovedeno aktualnist rozshyrennia asortymentu produktsii,mozhlyvist yikh vyrobnytstva, rozrobleno ekonomichno-efektyvnu retsepturu. Rozrobleno i prodemonstrovano metody vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv ta rezultaty opytuvannia maibutnikh spozhyvachiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | макаронні вироби безглютенові | uk |
dc.subject | makaronni vyroby bezghliutenovi | uk |
dc.subject | амарант | uk |
dc.subject | amarant | uk |
dc.subject | цільнозернове борошно амаранта | uk |
dc.subject | tsilnozernove boroshno amaranta | uk |
dc.subject | ксантанова камедь | uk |
dc.subject | ksantanova kamed | uk |
dc.subject | гуаранова камедь | uk |
dc.subject | huaranova kamed | uk |
dc.subject | альбумін | uk |
dc.subject | albumin | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva strichkovykh makaronnykh vyrobiv z boroshna amarantu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Родигін О. А..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.