Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543
Назва: | Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva strichkovykh makaronnykh vyrobiv z boroshna amarantu |
Автори: | Родигін, Олександр Андрійович Rodyhin, Oleksandr |
Ключові слова: | макаронні вироби безглютенові makaronni vyroby bezghliutenovi амарант amarant цільнозернове борошно амаранта tsilnozernove boroshno amaranta ксантанова камедь ksantanova kamed гуаранова камедь huaranova kamed альбумін albumin |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Родигін О. А. Обґрунтування технології виробництва стрічкових макаронних виробів з борошна амаранту : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Олександр Андрійович Родигін ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 83 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543 |
Короткий огляд (реферат): | Доведено актуальність розширення асортименту продукції,можливість їх виробництва, розроблено економічно-ефективну рецептуру. Розроблено і продемонстровано методи виготовлення макаронних виробів та результати опитування майбутніх споживачів.Dovedeno aktualnist rozshyrennia asortymentu produktsii,mozhlyvist yikh vyrobnytstva, rozrobleno ekonomichno-efektyvnu retsepturu. Rozrobleno i prodemonstrovano metody vyhotovlennia makaronnykh vyrobiv ta rezultaty opytuvannia maibutnikh spozhyvachiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7543 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Родигін О. А..pdf | 2,14 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.