Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568
Назва: Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zastosuvanniam boroshnianykh kompozytsiinykh sumishei
Автори: Спорник, Вікторія Олександрівна
Spornyk, Viktoriia
Ключові слова: технологія
tekhnolohiia
режим
rezhym
борошно
boroshno
температура
temperatura
хліб
khlib
нетрадиційна сировина
netradytsiina syrovyny
приготування
pryhotuvannia
тісто опара
tisto opara
зброджування
zbrodzhuvannia
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Спорник В.О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Вікторія Олександрівна Спорник ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568
Короткий огляд (реферат): Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології приготування хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з борошняними композитними сумішами. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів з використанням композиційних сумішей. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу композиційних сумішей на показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii pryhotuvannia khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z boroshnianymy kompozytnymy sumishamy. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam kompozytsiinykh sumishei. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu kompozytsiinykh sumishei na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Спорник В.О..pdf1,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.