Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zastosuvanniam boroshnianykh kompozytsiinykh sumishei |
Автори: | Спорник, Вікторія Олександрівна Spornyk, Viktoriia |
Ключові слова: | технологія tekhnolohiia режим rezhym борошно boroshno температура temperatura хліб khlib нетрадиційна сировина netradytsiina syrovyny приготування pryhotuvannia тісто опара tisto opara зброджування zbrodzhuvannia |
Дата публікації: | 2022 |
Бібліографічний опис: | Спорник В.О. Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із застосуванням борошняних композиційних сумішей : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Вікторія Олександрівна Спорник ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 98 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568 |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи є обґрунтування технології приготування хлібобулочних виробів підвищеної харчової цінності з борошняними композитними сумішами. Об’єкт дослідження – процес виробництва хлібобулочних виробів з використанням композиційних сумішей. Предмет дослідження – встановлення закономірностей впливу композиційних сумішей на показники якості хлібобулочних виробів.Metoiu kvalifikatsiinoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii pryhotuvannia khlibobulochnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z boroshnianymy kompozytnymy sumishamy. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv z vykorystanniam kompozytsiinykh sumishei. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei vplyvu kompozytsiinykh sumishei na pokaznyky yakosti khlibobulochnykh vyrobiv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7568 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Спорник В.О..pdf | 1,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.