Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСухаренко, Анастасія Дмитрівна-
dc.contributor.authorSukharenko, Anastasiia-
dc.date.accessioned2023-05-19T06:53:56Z-
dc.date.available2023-05-19T06:53:56Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСухаренко А.Д. Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Сухаренко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569-
dc.description.abstractВ дослідженнях проаналізовано доцільність розробки нового продукту функціонального призначення, зроблено огляд вже існуючої інформації за обраною тематикою. Експериментальным шляхом встановлено оптимальну кількість інгредіентів і його вплив на органолептичні показники готового виробу і розроблено технологію виготовлення гарбузового мармеладу з настоянки евкаліпту, обваленого у морквяному порошку. Новий продукт можна використовувати як профілактичний засіб проти простудних захворювань завдяки протимікробної, протизапальної, заспокійливої, антипаразитарної та болезаспокійливої дії настоянки евкаліпта. V doslidzhenniakh proanalizovano dotsilnist rozrobky novoho produktu funktsionalnoho pryznachennia, zrobleno ohliad vzhe isnuiuchoi informatsii za obranoiu tematykoiu. Eksperymentalnыm shliakhom vstanovleno optymalnu kilkist inhredientiv i yoho vplyv na orhanoleptychni pokaznyky hotovoho vyrobu i rozrobleno tekhnolohiiu vyhotovlennia harbuzovoho marmeladu z nastoianky evkaliptu, obvalenoho u morkvianomu poroshku. Novyi produkt mozhna vykorystovuvaty yak profilaktychnyi zasib proty prostudnykh zakhvoriuvan zavdiaky protymikrobnoi, protyzapalnoi, zaspokiilyvoi, antyparazytarnoi ta bolezaspokiilyvoi dii nastoianky evkalipta.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectмармеладuk
dc.subjectmarmeladuk
dc.subjectгарбузuk
dc.subjectharbuzuk
dc.subjectевкаліптuk
dc.subjectevkaliptuk
dc.subjectморкваuk
dc.subjectmorkvauk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectsteviiauk
dc.titleОбґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia protsesu vyrobnytstva marmeladu z dodavanniam funktsionalnykh inhrediientivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сухаренко А.Д..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.