Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сухаренко, Анастасія Дмитрівна | - |
dc.contributor.author | Sukharenko, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-19T06:53:56Z | - |
dc.date.available | 2023-05-19T06:53:56Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сухаренко А.Д. Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Анастасія Дмитрівна Сухаренко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2022. – 78 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7569 | - |
dc.description.abstract | В дослідженнях проаналізовано доцільність розробки нового продукту функціонального призначення, зроблено огляд вже існуючої інформації за обраною тематикою. Експериментальным шляхом встановлено оптимальну кількість інгредіентів і його вплив на органолептичні показники готового виробу і розроблено технологію виготовлення гарбузового мармеладу з настоянки евкаліпту, обваленого у морквяному порошку. Новий продукт можна використовувати як профілактичний засіб проти простудних захворювань завдяки протимікробної, протизапальної, заспокійливої, антипаразитарної та болезаспокійливої дії настоянки евкаліпта. V doslidzhenniakh proanalizovano dotsilnist rozrobky novoho produktu funktsionalnoho pryznachennia, zrobleno ohliad vzhe isnuiuchoi informatsii za obranoiu tematykoiu. Eksperymentalnыm shliakhom vstanovleno optymalnu kilkist inhredientiv i yoho vplyv na orhanoleptychni pokaznyky hotovoho vyrobu i rozrobleno tekhnolohiiu vyhotovlennia harbuzovoho marmeladu z nastoianky evkaliptu, obvalenoho u morkvianomu poroshku. Novyi produkt mozhna vykorystovuvaty yak profilaktychnyi zasib proty prostudnykh zakhvoriuvan zavdiaky protymikrobnoi, protyzapalnoi, zaspokiilyvoi, antyparazytarnoi ta bolezaspokiilyvoi dii nastoianky evkalipta. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | мармелад | uk |
dc.subject | marmelad | uk |
dc.subject | гарбуз | uk |
dc.subject | harbuz | uk |
dc.subject | евкаліпт | uk |
dc.subject | evkalipt | uk |
dc.subject | морква | uk |
dc.subject | morkva | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | steviia | uk |
dc.title | Обґрунтування процесу виробництва мармеладу з додаванням функціональних інгредієнтів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva marmeladu z dodavanniam funktsionalnykh inhrediientiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сухаренко А.Д..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.