Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЕргашева, Камілла Жалаліддінівна-
dc.contributor.authorErhasheva, Kamilla-
dc.date.accessioned2023-05-24T11:10:35Z-
dc.date.available2023-05-24T11:10:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЕргашева К.Ж. Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Камілла Жалаліддінівна Ергашева; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581-
dc.description.abstractМетою даної роботи є обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників. Об’єкт дослідження – є технологія шоколадно-горіхової пасти (ШОП). Предмет дослідження – цукрозамінники (фруктоза, інулін, стевіозид), харчові волокна (полідекстроза), органолептичні та фізико-хімічні показники якості шоколадно-горіхової пасти, рецептуриMetoiu danoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv. Obiekt doslidzhennia – ye tekhnolohiia shokoladno-horikhovoi pasty (ShOP). Predmet doslidzhennia – tsukrozaminnyky (fruktoza, inulin, steviozyd), kharchovi volokna (polidekstroza), orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti shokoladno-horikhovoi pasty, retsepturyuk
dc.language.isoukuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectцуркозамінникиuk
dc.subjecttsurkozaminnykyuk
dc.subjectцукорuk
dc.subjecttsukoruk
dc.subjectстевіозидuk
dc.subjectsteviozyduk
dc.subjectінулинuk
dc.subjectinulynuk
dc.subjectфруктозаuk
dc.subjectfruktozauk
dc.subjectенергітична ціністьuk
dc.subjectenerhitychna tsinistuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінниківuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ергашева К. Ж..pdf2,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.