Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ергашева, Камілла Жалаліддінівна | - |
dc.contributor.author | Erhasheva, Kamilla | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-24T11:10:35Z | - |
dc.date.available | 2023-05-24T11:10:35Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Ергашева К.Ж. Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Камілла Жалаліддінівна Ергашева; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 99 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7581 | - |
dc.description.abstract | Метою даної роботи є обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників. Об’єкт дослідження – є технологія шоколадно-горіхової пасти (ШОП). Предмет дослідження – цукрозамінники (фруктоза, інулін, стевіозид), харчові волокна (полідекстроза), органолептичні та фізико-хімічні показники якості шоколадно-горіхової пасти, рецептуриMetoiu danoi roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv. Obiekt doslidzhennia – ye tekhnolohiia shokoladno-horikhovoi pasty (ShOP). Predmet doslidzhennia – tsukrozaminnyky (fruktoza, inulin, steviozyd), kharchovi volokna (polidekstroza), orhanoleptychni ta fizyko-khimichni pokaznyky yakosti shokoladno-horikhovoi pasty, retseptury | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | цуркозамінники | uk |
dc.subject | tsurkozaminnyky | uk |
dc.subject | цукор | uk |
dc.subject | tsukor | uk |
dc.subject | стевіозид | uk |
dc.subject | steviozyd | uk |
dc.subject | інулин | uk |
dc.subject | inulyn | uk |
dc.subject | фруктоза | uk |
dc.subject | fruktoza | uk |
dc.subject | енергітична ціність | uk |
dc.subject | enerhitychna tsinist | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | технологія | uk |
dc.subject | tekhnolohiia | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва шоколадно-горіхової пасти спеціального призначення з використанням цукрозамінників | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva shokoladno-horikhovoi pasty spetsialnoho pryznachennia z vykorystanniam tsukrozaminnykiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ергашева К. Ж..pdf | 2,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.