Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМацюк, Христина Василівна-
dc.contributor.authorMatsiuk, Khrystyna-
dc.date.accessioned2023-05-24T11:48:29Z-
dc.date.available2023-05-24T11:48:29Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationМацюк Х.В. Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Христина Василівна Мацюк ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584-
dc.description.abstractМетою роботи є інтенсифікація процесу пророщення бобових, отримання продукції екологічного, інноваційного призначення за допомогою стимуляторів природного походження. Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості, що орієнтується на виробництві екологічно чистих, оздоровчих, інноваційних продуктів харчування. Методи дослідження: органолептичні, фізико-хімічні, вимірювальна балова оцінка якості отриманої продукції.Metoiu roboty ye intensyfikatsiia protsesu proroshchennia bobovykh, otrymannia produktsii ekolohichnoho, innovatsiinoho pryznachennia za dopomohoiu stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia. Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti, shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi ekolohichno chystykh, ozdorovchykh, innovatsiinykh produktiv kharchuvannia. Metody doslidzhennia: orhanoleptychni, fizyko-khimichni, vymiriuvalna balova otsinka yakosti otrymanoi produktsii.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectмікрогрінuk
dc.subjectmikrohrinuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectzdorove kharchuvanniauk
dc.subjectекологічне виробництвоuk
dc.subjectekolohichne vyrobnytstvouk
dc.subjectвітаміниuk
dc.subjectvitaminyuk
dc.subjectзернобобовіuk
dc.subjectzernoboboviuk
dc.subjectмашuk
dc.subjectmashuk
dc.subjectстимулятори росту природного походженняuk
dc.subjectstymuliatory rostu pryrodnoho pokhodzhenniauk
dc.titleОбгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походженняuk
dc.title.alternativeObhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva mikrozeleni iz zastosuvanniam stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мацюк Х. В..pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.