Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Назва: Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження
Інші назви: Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva mikrozeleni iz zastosuvanniam stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia
Автори: Мацюк, Христина Василівна
Matsiuk, Khrystyna
Ключові слова: мікрогрін
mikrohrin
здорове харчування
zdorove kharchuvannia
екологічне виробництво
ekolohichne vyrobnytstvo
вітаміни
vitaminy
зернобобові
zernobobovi
маш
mash
стимулятори росту природного походження
stymuliatory rostu pryrodnoho pokhodzhennia
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Мацюк Х.В. Обгрунтування технології виробництва мікрозелені із застосуванням стимуляторів природного походження : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Христина Василівна Мацюк ; наук. кер. Олена Сергіївна Ковальова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 63 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є інтенсифікація процесу пророщення бобових, отримання продукції екологічного, інноваційного призначення за допомогою стимуляторів природного походження. Об’єкт дослідження є галузь харчової промисловості, що орієнтується на виробництві екологічно чистих, оздоровчих, інноваційних продуктів харчування. Методи дослідження: органолептичні, фізико-хімічні, вимірювальна балова оцінка якості отриманої продукції.Metoiu roboty ye intensyfikatsiia protsesu proroshchennia bobovykh, otrymannia produktsii ekolohichnoho, innovatsiinoho pryznachennia za dopomohoiu stymuliatoriv pryrodnoho pokhodzhennia. Obiekt doslidzhennia ye haluz kharchovoi promyslovosti, shcho oriientuietsia na vyrobnytstvi ekolohichno chystykh, ozdorovchykh, innovatsiinykh produktiv kharchuvannia. Metody doslidzhennia: orhanoleptychni, fizyko-khimichni, vymiriuvalna balova otsinka yakosti otrymanoi produktsii.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7584
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мацюк Х. В..pdf3,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.