Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642
Назва: Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva chipsiv iz koreneplodiv
Автори: Шаповал, Ярослав Романович
Shapoval, Yaroslav
Ключові слова: цукор
tsukor
буряк
buriak
ціпси
tsipsy
сировина
syrovyna
снеки
sneky
харчові волокна
kharchovi volokna
бланшування
blanshuvannia
сушіння
sushinnia
технологія
tekhnolohiia
дослідження
doslidzhennia
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Шаповал Я. Р. Обґрунтування технології виробництва чіпсів із коренеплодів : магістер. кваліфікаційна робота : 181, Харчові технології / Ярослав Романович Шаповал ; наук. кер.Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. харчових технологій. – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642
Короткий огляд (реферат): Основною метою досліджень є розробка та наукове обґрунтування отримання чіпсів з цукрових буряків, що володіють підвищеною харчовою цінністю та зниженою собівартістю. Об’єкт дослідження – технологія виробництва чіпсів з цукрового буряка. Предмет дослідження – слайси цукрового буряка, бланшовані та висушені конвективним способом, що забезпечує максимальне збереження властивостей сировини й оригінального смаку, консистенції і якості готового продукту.Osnovnoiu metoiu doslidzhen ye rozrobka ta naukove obgruntuvannia otrymannia chipsiv z tsukrovykh buriakiv, shcho volodiiut pidvyshchenoiu kharchovoiu tsinnistiu ta znyzhenoiu sobivartistiu. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva chipsiv z tsukrovoho buriaka. Predmet doslidzhennia – slaisy tsukrovoho buriaka, blanshovani ta vysusheni konvektyvnym sposobom, shcho zabezpechuie maksymalne zberezhennia vlastyvostei syrovyny y oryhinalnoho smaku, konsystentsii i yakosti hotovoho produktu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7642
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шаповал Я. Р..pdf1,24 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.