Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7659
Назва: Удосконалення системи управління логістичними процесами підприємства
Інші назви: Udoskonalennia systemy upravlinnia lohistychnymy protsesamy pidpryiemstva
Автори: Бєдін, Андрій Олександрович
Biedin, Andrii
Ключові слова: логістика
lohistyka
логістична система
lohistychna systema
логістичний процес,
lohistychnyi protses
виробнича діяльність,
vyrobnycha diialnist
стратегія
stratehiia
системи бізнесу
systemy biznesu
інтеграція
intehratsiia
економічний стан
ekonomichnyi stan
матеріально-технічне забезпечення
materialno-tekhnichne zabezpechennia
Дата публікації: 2022
Видавництво: ДДАЕУ
Бібліографічний опис: Бєдін А. О. Удосконалення системи управління логістичними процесами підприємства : магістер. кваліфікаційна робота : 073, Менеджмент / Андрій Олександрович Бєдін ; наук. кер. Ігор Миколайович Пальчик ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Факультет менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права . – Дніпро, 2022. – 78 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу) : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7659
Короткий огляд (реферат): В роботі опрацьовано пропозиції з удосконалення системи управління логістичними процесами підприємства на основі сучасних підходів та прогресивного досвіду. Результати досліджень дипломної роботи впроваджено в діяльність філії «Степовий елеватор «ТОВ «АТ Каргілл» Петропавлівського району Дніпропетровської області. Анотація англійською мовою V roboti opratsovano propozytsii z udoskonalennia systemy upravlinnia lohistychnymy protsesamy pidpryiemstva na osnovi suchasnykh pidkhodiv ta prohresyvnoho dosvidu. Rezultaty doslidzhen dyplomnoi roboty vprovadzheno v diialnist filii «Stepovyi elevator «TOV «AT Karhill» Petropavlivskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7659
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і права. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf1,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.