Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7716
Назва: | Аналітична хімія |
Інші назви: | Analytical chemistry |
Автори: | Петрушина, Галина Олександрівна Petrushyna, Halyna Киприч, Вікторія Вікторівна Kyprych, Vsktoria |
Ключові слова: | аналітична хімія analytical chemistry якісний аналіз qualitative analysis кількісний аналіз quantitative analysis гравіметрія gravimetry титриметрія titrimetry інструментальний аналіз instrumental analysis спеціальність "Агрономія" spetsialnist "Ahronomiia" спеціальність "Харчові технології" spetsialnist "Kharchovi tekhnolohii" |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Принтхаус Римм |
Бібліографічний опис: | Петрушина Г. О. Аналітична хімія : практикум / Г. О. Петрушина, В. В. Киприч . - Нікополь: Принтхаус Римм, 2014. - 164 с. - Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7716 |
Короткий огляд (реферат): | Навчальний посібник містить основи аналітичної хімії і складений за навчальною програмою з аналітичної хімії для вищих аграрних закладів. До практикуму включено 15 лабораторних робіт, які містять понад 20 дослідів. Практикум включає якісний, кількісний аналіз, у тому числі інструментальний, статистичну обробку експерименту. До кожної лабораторної роботи подається теоретична частина, контрольні запитання і задачі. У Додатку наведені таблиці з довідковими даними. Матеріал призначено для студентів, що навчаються за спеціальностями "Агрономія" та "Харчові технології". The study guide contains the basics of analytical chemistry and is compiled according to the analytical chemistry curriculum for higher agricultural institutions. The workshop includes 15 laboratory works, which contain more than 20 experiments. The workshop includes qualitative and quantitative analysis, including instrumental, statistical processing of the experiment. A theoretical part, control questions and tasks are provided for each laboratory work. Tables with reference data are given in the Appendix. The material is intended for students studying "Agronomy" and "Food Technologies". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7716 |
ISBN: | ISBN 978-966-97420-4-9 |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
11.pdf | 3,47 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.