Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7719
Назва: Загальна та неорганічна хімія
Інші назви: General and inorganic chemistry
Автори: Петрушина, Галина Олександрівна
Petrushyna, Halyna
Ключові слова: загальна хімія
general chemistry
неорганічна хімія
inorganic chemistry
властивості речовин
properties of substances
окисно-відновні реакції
redox reactions
гідроліз
hydrolysis
спеціальність «Харчові технології»
spetsialnist "Kharchovi tekhnolohii"
Дата публікації: 2022
Видавництво: ВТК «Друкар»
Бібліографічний опис: Петрушина Г. О. Загальна та неорганічна хімія : Курс лекцій / Г. О. Петрушина. - Дніпро : ВТК «Друкар», 2022. - 260 с. – Режим доступу ; URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7719
Короткий огляд (реферат): Курс лекцій із загальної та неорганічної хімії призначений для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» та містить теоретичний матеріал з таких тем: основні поняття та закони хімії, будова атома, хімічний звʼязок, хімічна кінетика і рівновага, координаційні сполуки, розчини, окисно-відновні реакції, хімія неорганічних сполук. Наведено запитання для самоконтролю, тестові завдання до кожної лекції. The course of lectures on general and inorganic chemistry is intended for students of the specialty 181 "Food technologies" and contains theoretical material on the following topics: basic concepts and laws of chemistry, atomic structure, chemical bond, chemical kinetics and equilibrium, coordination compounds, solutions, redox reactions , chemistry of inorganic compounds. There are questions for self-control, test tasks for each lecture.
Опис: Петрушина Г. О. http://orcid.org/0000-0001-5508-5193
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7719
ISBN: ISBN 978-617-518-414-1
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
55.pdf8,04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.