Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7881
Назва: | Удосконалення технологічних прийомів вирощування мікрозелені в умовах приватного підприємства «Маїс» П’ятихатського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnykh pryiomiv vyroshchuvannia mikrozeleni v umovakh pryvatnoho pidpryiemstva «Mais» Piatykhatskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Чернецька, Євгенія Петрівна Chernetska, Yevheniia Petrivna |
Ключові слова: | мікрозелень mikrozelen корисні властивості korysni vlastyvosti технологія вирощування tekhnolohiia vyroshchuvannia здорове харчування zdorove kharchuvannia екологічна безпека ekolohichna bezpeka |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно–економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чернецька Є. П. Удосконалення технологічних прийомів вирощування мікрозелені в умовах приватного підприємства «Маїс» П’ятихатського району Дніпропетровської області: магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Євгенія Чернецька ; наук. кер. М. Котченко ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф. рослинництва. – Дніпро, 2023. – 57 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7881 |
Короткий огляд (реферат): | Вирощуючи мікрозелень людина зможете забезпечувати себе свіжими паростками будь якої пори року. Додаючи лише невелику кількість паростків до салату або іншої страви, можна забезпечити незвичайний приємний смак смак, а також ще додаткову користь. Крім того зараз мікрозелень стала дуже популярною на території всього світу, а вирощування її це досить прибутковий та популярний бізнес у багатьох країнах. Мікрогнін є справжнім сучасним суперфудом. У якості мікрозелені можна вирощувати майже всі культури. Vyroshchuiuchy mikrozelen liudyna zmozhete zabezpechuvaty sebe svizhymy parostkamy bud yakoi pory roku. Dodaiuchy lyshe nevelyku kilkist parostkiv do salatu abo inshoi stravy, mozhna zabezpechyty nezvychainyi pryiemnyi smak smak, a takozh shche dodatkovu koryst. Krim toho zaraz mikrozelen stala duzhe populiarnoiu na terytorii vsoho svitu, a vyroshchuvannia yii tse dosyt prybutkovyi ta populiarnyi biznes u bahatokh krainakh. Mikrohnin ye spravzhnim suchasnym superfudom. U yakosti mikrozeleni mozhna vyroshchuvaty maizhe vsi kultury. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7881 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра рослинництва . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернецька Є. П..pdf | 1,02 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.