Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7947
Назва: | Технологія виробництва молока корів у сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv u silskohospodarskomu pryvatnomu pidpryiemstvi «Chumaky» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Занковець, Валентина Вікторівна Zankovets, Valentyna Viktorivna |
Ключові слова: | промислова технологія виробництва молока корів promyslova tekhnolohiia vyrobnytstva moloka koriv молочна продуктивність великої рогатої худоби molochna produktyvnist velykoi rohatoi khudoby відтворювальна здатність великої рогатої худоби vidtvoriuvalna zdatnist velykoi rohatoi khudoby |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Занковець В. В. Технологія виробництва молока корів у сільськогосподарському приватному підприємстві «Чумаки» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Занковець Валентина Вікторівна ; наук. керівник Похил О. М. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2023. – 48 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7947. |
Короткий огляд (реферат): | Метою кваліфікаційної роботи було вивчити технологію виробництва молока корів у СПП «Чумаки» Дніпропетровської області. Metoiu kvalifikatsiinoi roboty bulo vyvchyty tekhnolohiiu vyrobnytstva moloka koriv u SPP «Chumaky» Dnipropetrovskoi oblasti. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7947 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Занковец В.В..pdf | 1,73 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.