Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7987
Назва: Удосконалення технологічного процесу сівби насіння гідропневматичною сівалкою з розробкою сошника
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu sivby nasinnia hidropnevmatychnoiu sivalkoiu z rozrobkoiu soshnyka
Автори: Бугайов, Микита Акмальович
Buhaiov, Mykyta
Ключові слова: гідравлічний посів
hidravlichnyi posiv
проросле насіння
prorosle nasinnia
сошник
soshnyk
точність висіву
tochnist vysivu
гідропневматична сівалка
hidropnevmatychna sivalka
Дата публікації: 2023
Видавництво: ДДАЕУ
Бібліографічний опис: Бугайов М. А. Удосконалення технологічного процесу сівби насіння гідропневматичною сівалкою з розробкою сошника : дипломний проект ступеня вищ. освіти «Бакалавр» : 208, Агроінженерія / Микита Акмальович Бугайов ; наук. кер. Владислав Борисович Бойко ; Дніпровський державний аграрно-економічний ун-т. Інженерно-технологічний ф-т, Каф. тракторів і сільськогосподарських машин. – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7987
Короткий огляд (реферат): Кваліфікаційна робота присвячена покращенню процесу заробки насіння гідропневматичною сівалкою за рахунок розробки конструкції сошника. Запропонована конструкція сошника дозволяє реалізувати висів насіння одночасно з рідиною без травмування пророслого насіння та усунення налипання на стінки робочої частини сошника. Kvalifikatsiina robota prysviachena pokrashchenniu protsesu zarobky nasinnia hidropnevmatychnoiu sivalkoiu za rakhunok rozrobky konstruktsii soshnyka. Zaproponovana konstruktsiia soshnyka dozvoliaie realizuvaty vysiv nasinnia odnochasno z ridynoiu bez travmuvannia prorosloho nasinnia ta usunennia nalypannia na stinky robochoi chastyny soshnyka.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7987
Розташовується у зібраннях:Кафедра тракторів і сільськогосподарських машин . Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
1.pdf2,14 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.