Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Джур, Олександра Миколаївна | - |
| dc.contributor.author | Dzhur, Oleksandra | - |
| dc.date.accessioned | 2023-07-31T11:37:05Z | - |
| dc.date.available | 2023-07-31T11:37:05Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Джур О. М. Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександра Миколаївна Джур ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996 | - |
| dc.description.abstract | Метою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | морозиво | uk |
| dc.subject | morozyvo | uk |
| dc.subject | рецепт | uk |
| dc.subject | retsept | uk |
| dc.subject | ядро соняшника | uk |
| dc.subject | yadro soniashnyka | uk |
| dc.subject | подріббнення | uk |
| dc.subject | podribbnennia | uk |
| dc.subject | сировина | uk |
| dc.subject | syrovyna | uk |
| dc.subject | молоко | uk |
| dc.subject | moloko | uk |
| dc.subject | ефективність | uk |
| dc.subject | efektyvnist | uk |
| dc.subject | випробування | uk |
| dc.subject | vyprobuvannia | uk |
| dc.subject | дослідження | uk |
| dc.subject | doslidzhennia | uk |
| dc.subject | експеримент | uk |
| dc.subject | eksperyment | uk |
| dc.title | Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника | uk |
| dc.title.alternative | Obhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnyka | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Джур О.М..pdf | 2,41 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
