Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДжур, Олександра Миколаївна-
dc.contributor.authorDzhur, Oleksandra-
dc.date.accessioned2023-07-31T11:37:05Z-
dc.date.available2023-07-31T11:37:05Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationДжур О. М. Обгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшника : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Олександра Миколаївна Джур ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 76 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/7996-
dc.description.abstractМетою цієї роботи є створення та дослідження морозива, збалансованого за жирнокислотним складом і збагаченому рослинним білком на основі застосування ядра соняшнику.Metoiu tsiiei roboty ye stvorennia ta doslidzhennia morozyva, zbalansovanoho za zhyrnokyslotnym skladom i zbahachenomu roslynnym bilkom na osnovi zastosuvannia yadra soniashnyku.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectморозивоuk
dc.subjectmorozyvouk
dc.subjectрецептuk
dc.subjectretseptuk
dc.subjectядро соняшникаuk
dc.subjectyadro soniashnykauk
dc.subjectподріббненняuk
dc.subjectpodribbnenniauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectмолокоuk
dc.subjectmolokouk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.subjectвипробуванняuk
dc.subjectvyprobuvanniauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectекспериментuk
dc.subjecteksperymentuk
dc.titleОбгрунтування технології виробництва морозива з додаванням ядра насіння соняшникаuk
dc.title.alternativeObhruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva morozyva z dodavanniam yadra nasinnia soniashnykauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Джур О.М..pdf2,41 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.