Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКапштик, Євген Олегович-
dc.contributor.authorKapshtyk, Yevhen-
dc.date.accessioned2023-08-01T11:12:56Z-
dc.date.available2023-08-01T11:12:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКапштик Є. О. Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Євген Олегович Капштик ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004-
dc.description.abstractМетою роботи є створення нових харчових продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культур. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культу. Предмет дослідження – встановлення закономірностей процесу виробництва продуктів функціонального призначення з плодово-ягідної сировини, що володіють профілактичними якостями.Metoiu roboty ye stvorennia novykh kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultur. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultu. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei protsesu vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia z plodovo-yahidnoi syrovyny, shcho volodiiut profilaktychnymy yakostiamy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectфункціональні продуктиuk
dc.subjectfunktsionalni produktyuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectpodribnenniauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectбіологічно-активні добавкиuk
dc.subjectbiolohichno-aktyvni dobavkyuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягідuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv zdorovoho kharchuvannia na osnovi plodiv ta yahiduk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Капштик Є.О..pdf1,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.