Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Капштик, Євген Олегович | - |
dc.contributor.author | Kapshtyk, Yevhen | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-01T11:12:56Z | - |
dc.date.available | 2023-08-01T11:12:56Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Капштик Є. О. Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Євген Олегович Капштик ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 64 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8004 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є створення нових харчових продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культур. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва продуктів функціонального призначення на основі плодових і ягідних культу. Предмет дослідження – встановлення закономірностей процесу виробництва продуктів функціонального призначення з плодово-ягідної сировини, що володіють профілактичними якостями.Metoiu roboty ye stvorennia novykh kharchovykh produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultur. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia na osnovi plodovykh i yahidnykh kultu. Predmet doslidzhennia – vstanovlennia zakonomirnostei protsesu vyrobnytstva produktiv funktsionalnoho pryznachennia z plodovo-yahidnoi syrovyny, shcho volodiiut profilaktychnymy yakostiamy. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | функціональні продукти | uk |
dc.subject | funktsionalni produkty | uk |
dc.subject | подрібнення | uk |
dc.subject | podribnennia | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | біологічно-активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno-aktyvni dobavky | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва продуктів здорового харчування на основі плодів та ягід | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva produktiv zdorovoho kharchuvannia na osnovi plodiv ta yahid | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Капштик Є.О..pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.