Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dnipro |
Автори: | Коссе, Анна Іванівна Kosse, Anna |
Ключові слова: | жито zhyto борошно житнє обдирн boroshno zhytnie obdyrn технологічна лінія tekhnolohichna liniia зерноочисне відділення zernoochysne viddilennia сепаратор separator домішки domishky вихід борошна vykhid boroshna |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Коссе А. І. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Іванівна Коссе ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження:технологічна лінія з виробництва борошно житнього Метою роботи єудосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах ТОВ «Дніпромлин» міста Дніпро. Методи дослідження: в кваліфікаційній роботі використано загальноприйняті методики щодо розрахунку та підбору технологічного обладнання млинцеху №2 ТОВ «Дніпромлин», розрахункумісткості та кількості бункерів для неочищеного зерна та відходів виробництва. Описано підходи до компонування обладнання основних виробничих приміщень цеху підготовчого відділення зерна жита до переробки в борошно.Obiekt doslidzhennia:tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshno zhytnoho Metoiu roboty yeudoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh TOV «Dnipromlyn» mista Dnipro. Metody doslidzhennia: v kvalifikatsiinii roboti vykorystano zahalnopryiniati metodyky shchodo rozrakhunku ta pidboru tekhnolohichnoho obladnannia mlyntsekhu №2 TOV «Dnipromlyn», rozrakhunkumistkosti ta kilkosti bunkeriv dlia neochyshchenoho zerna ta vidkhodiv vyrobnytstva. Opysano pidkhody do komponuvannia obladnannia osnovnykh vyrobnychykh prymishchen tsekhu pidhotovchoho viddilennia zerna zhyta do pererobky v boroshno. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коссе А.І..pdf | 1,82 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.