Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Dnipromlyn» mista Dnipro
Автори: Коссе, Анна Іванівна
Kosse, Anna
Ключові слова: жито
zhyto
борошно житнє обдирн
boroshno zhytnie obdyrn
технологічна лінія
tekhnolohichna liniia
зерноочисне відділення
zernoochysne viddilennia
сепаратор
separator
домішки
domishky
вихід борошна
vykhid boroshna
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Коссе А. І. Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Дніпромлин» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анна Іванівна Коссе ; наук. кер. Олександр Андрійович Півоваров ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження:технологічна лінія з виробництва борошно житнього Метою роботи єудосконалення технологічної лінії з виробництва борошна житнього в умовах ТОВ «Дніпромлин» міста Дніпро. Методи дослідження: в кваліфікаційній роботі використано загальноприйняті методики щодо розрахунку та підбору технологічного обладнання млинцеху №2 ТОВ «Дніпромлин», розрахункумісткості та кількості бункерів для неочищеного зерна та відходів виробництва. Описано підходи до компонування обладнання основних виробничих приміщень цеху підготовчого відділення зерна жита до переробки в борошно.Obiekt doslidzhennia:tekhnolohichna liniia z vyrobnytstva boroshno zhytnoho Metoiu roboty yeudoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva boroshna zhytnoho v umovakh TOV «Dnipromlyn» mista Dnipro. Metody doslidzhennia: v kvalifikatsiinii roboti vykorystano zahalnopryiniati metodyky shchodo rozrakhunku ta pidboru tekhnolohichnoho obladnannia mlyntsekhu №2 TOV «Dnipromlyn», rozrakhunkumistkosti ta kilkosti bunkeriv dlia neochyshchenoho zerna ta vidkhodiv vyrobnytstva. Opysano pidkhody do komponuvannia obladnannia osnovnykh vyrobnychykh prymishchen tsekhu pidhotovchoho viddilennia zerna zhyta do pererobky v boroshno.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8005
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коссе А.І..pdf1,82 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.