Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКузьміна, Марія Олександрівна-
dc.contributor.authorKuzmina, Mariia-
dc.date.accessioned2023-08-07T07:32:02Z-
dc.date.available2023-08-07T07:32:02Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationКузьміна М. О. Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Олександрівна Кузьміна ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: желейні кондитерські вироби. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів. Методи дослідження: Органолептична оцінка дослідних зразків цукерок проводилася бальним методом, за показниками якості, встановленими ДСТУ 4570-93, крім того, враховувались показники «структура» і «консистенція», як найбільш значущі для желейних продуктів. Дегустація представлених зразків здійснювалася колективом працівників дегустаторів (співробітників кафедри харчових технологій) в складі 5 осіб, з урахуванням коефіцієнтів вагомості.Obiekt doslidzhennia: zheleini kondyterski vyroby. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv. Metody doslidzhennia: Orhanoleptychna otsinka doslidnykh zrazkiv tsukerok provodylasia balnym metodom, za pokaznykamy yakosti, vstanovlenymy DSTU 4570-93, krim toho, vrakhovuvalys pokaznyky «struktura» i «konsystentsiia», yak naibilsh znachushchi dlia zheleinykh produktiv. Dehustatsiia predstavlenykh zrazkiv zdiisniuvalasia kolektyvom pratsivnykiv dehustatoriv (spivrobitnykiv kafedry kharchovykh tekhnolohii) v skladi 5 osib, z urakhuvanniam koefitsiientiv vahomosti.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectжелеuk
dc.subjectzheleuk
dc.subjectжелейні цукеркиuk
dc.subjectzheleini tsukerkyuk
dc.subjectкропива дводомна (Urticadioica L.)uk
dc.subjectkropyva dvodomna (Urticadioica L.)uk
dc.subjectвітамін Сuk
dc.subjectvitamin Suk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectpektynuk
dc.subjectстуднеутворювачuk
dc.subjectstudneutvoriuvachuk
dc.subjectглазуровані цукеркиuk
dc.subjecthlazurovani tsukerkyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Кузьміна М.О..pdf1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.