Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кузьміна, Марія Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Kuzmina, Mariia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-07T07:32:02Z | - |
dc.date.available | 2023-08-07T07:32:02Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кузьміна М. О. Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Марія Олександрівна Кузьміна ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 60 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8024 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: желейні кондитерські вироби. Метою роботи є обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів. Методи дослідження: Органолептична оцінка дослідних зразків цукерок проводилася бальним методом, за показниками якості, встановленими ДСТУ 4570-93, крім того, враховувались показники «структура» і «консистенція», як найбільш значущі для желейних продуктів. Дегустація представлених зразків здійснювалася колективом працівників дегустаторів (співробітників кафедри харчових технологій) в складі 5 осіб, з урахуванням коефіцієнтів вагомості.Obiekt doslidzhennia: zheleini kondyterski vyroby. Metoiu roboty ye obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv. Metody doslidzhennia: Orhanoleptychna otsinka doslidnykh zrazkiv tsukerok provodylasia balnym metodom, za pokaznykamy yakosti, vstanovlenymy DSTU 4570-93, krim toho, vrakhovuvalys pokaznyky «struktura» i «konsystentsiia», yak naibilsh znachushchi dlia zheleinykh produktiv. Dehustatsiia predstavlenykh zrazkiv zdiisniuvalasia kolektyvom pratsivnykiv dehustatoriv (spivrobitnykiv kafedry kharchovykh tekhnolohii) v skladi 5 osib, z urakhuvanniam koefitsiientiv vahomosti. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | желе | uk |
dc.subject | zhele | uk |
dc.subject | желейні цукерки | uk |
dc.subject | zheleini tsukerky | uk |
dc.subject | кропива дводомна (Urticadioica L.) | uk |
dc.subject | kropyva dvodomna (Urticadioica L.) | uk |
dc.subject | вітамін С | uk |
dc.subject | vitamin S | uk |
dc.subject | пектин | uk |
dc.subject | pektyn | uk |
dc.subject | студнеутворювач | uk |
dc.subject | studneutvoriuvach | uk |
dc.subject | глазуровані цукерки | uk |
dc.subject | hlazurovani tsukerky | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва желейних кондитерських виробів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zheleinykh kondyterskykh vyrobiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кузьміна М.О..pdf | 1,86 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.