Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8025
Назва: Модернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Modernizatsiia tekhnolohichnoi linii pervynnoi obrobky zerna kukurudzy v umovakh TOV «Belhraviia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Лазарєв, Вадим Вадимович
Lazariev, Vadym
Ключові слова: модернізація
modernizatsiia
кукурудза
kukurudza
зерно
zerno
сепаратор
separator
скальператор
skalperator
обладнання
obladnannia
ефективність
efektyvnist
розрахунок
rozrakhunok
сировина
syrovyna
продуктивність
produktyvnist
норія
noriia
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Лазарєв В. В. Модернізація технологічної лінії первинної обробки зерна кукурудзи в умовах ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вадим Вадимович Лазарєв ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8025
Короткий огляд (реферат): Приведено коротку характеристику елеватор ТОВ «Белгравія» Дніпровського району Дніпропетровської області, встановлено, що даний елеватор більшою мірою спеціалізується на прийманні та первинній обробці зерна кукурудзи, в середньому обсяги приймання складають біля 30000 тон за період заготівель. Також приведено характеристику зерна кукурудзи, як найбільш заготівельної культури на елеваторі.Pryvedeno korotku kharakterystyku elevator TOV «Belhraviia» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho danyi elevator bilshoiu miroiu spetsializuietsia na pryimanni ta pervynnii obrobtsi zerna kukurudzy, v serednomu obsiahy pryimannia skladaiut bilia 30000 ton za period zahotivel. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna kukurudzy, yak naibilsh zahotivelnoi kultury na elevatori.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8025
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лазарєв В.В..pdf2,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.