Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027
Назва: | Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Махновець, Вікторія Геннадіївна Makhnovets, Viktoriia |
Ключові слова: | проєкт proiekt пластівці plastivtsi сировина syrovyna розрахунок rozrakhunok обладнання obladnannia удосконалення udoskonalennia овес oves якість yakist ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Махновець В. Г. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Геннадіївна Махновець ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027 |
Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме виробничих та трудових ресурсів, сировинної бази, ринку збуту продукції та існуючої технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців.Provedeno analiz hospodarskoi diialnosti tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, a same vyrobnychykh ta trudovykh resursiv, syrovynnoi bazy, rynku zbutu produktsii ta isnuiuchoi tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Махновець В.Г..pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.