Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027
Назва: Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області
Інші назви: Udoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Махновець, Вікторія Геннадіївна
Makhnovets, Viktoriia
Ключові слова: проєкт
proiekt
пластівці
plastivtsi
сировина
syrovyna
розрахунок
rozrakhunok
обладнання
obladnannia
удосконалення
udoskonalennia
овес
oves
якість
yakist
ефективність
efektyvnist
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Махновець В. Г. Удосконалення технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Вікторія Геннадіївна Махновець ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 56 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз господарської діяльності товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, а саме виробничих та трудових ресурсів, сировинної бази, ринку збуту продукції та існуючої технологічної лінії з виробництва вівсяних пластівців.Provedeno analiz hospodarskoi diialnosti tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, a same vyrobnychykh ta trudovykh resursiv, syrovynnoi bazy, rynku zbutu produktsii ta isnuiuchoi tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva vivsianykh plastivtsiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8027
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Махновець В.Г..pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.