Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8033
Назва: Удосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста Дніпро
Інші назви: Udoskonalennia sheretuvalnoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva soniashnykovoi nerafinovanoi olii v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva z inozemnymy investytsiiamy «Dnipropetrovskyi oliinoekstraktsiinyi zavod» mista Dnipro
Автори: Міщенко, Єлизавета Тарасівна
Mishchenko, Yelyzaveta
Ключові слова: шеретувальне відділення
sheretuvalne viddilennia
обрушувач
obrushuvach
олійноекстракційний завод
oliinoekstraktsiinyi zavod
насіння соняшнику
nasinnia soniashnyku
нерафінована олія
nerafinovana oliia
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Міщенко Є. Т. Удосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Тарасівна Міщенко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8033
Короткий огляд (реферат): Метою виконання даної кваліфікаційної роботибулоудосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах ПрАТ «ДМЕЗ».Metoiu vykonannia danoi kvalifikatsiinoi robotybuloudoskonalennia sheretuvalnoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva soniashnykovoi nerafinovanoi olii v umovakh PrAT «DMEZ».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8033
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Міщенко Є.Т..pdf1,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.