Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8033
Назва: | Удосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста Дніпро |
Інші назви: | Udoskonalennia sheretuvalnoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva soniashnykovoi nerafinovanoi olii v umovakh pryvatnoho aktsionernoho tovarystva z inozemnymy investytsiiamy «Dnipropetrovskyi oliinoekstraktsiinyi zavod» mista Dnipro |
Автори: | Міщенко, Єлизавета Тарасівна Mishchenko, Yelyzaveta |
Ключові слова: | шеретувальне відділення sheretuvalne viddilennia обрушувач obrushuvach олійноекстракційний завод oliinoekstraktsiinyi zavod насіння соняшнику nasinnia soniashnyku нерафінована олія nerafinovana oliia |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Міщенко Є. Т. Удосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах приватного акціонерного товариства з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» міста Дніпро : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Єлизавета Тарасівна Міщенко ; наук. кер. Вікторія Сергіївна Калина ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8033 |
Короткий огляд (реферат): | Метою виконання даної кваліфікаційної роботибулоудосконалення шеретувального відділення технологічної лінії з виробництва соняшникової нерафінованої олії в умовах ПрАТ «ДМЕЗ».Metoiu vykonannia danoi kvalifikatsiinoi robotybuloudoskonalennia sheretuvalnoho viddilennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva soniashnykovoi nerafinovanoi olii v umovakh PrAT «DMEZ». |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8033 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Міщенко Є.Т..pdf | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.