Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПетренко, Дар’я Олексіївна-
dc.contributor.authorPetrenko, Daria-
dc.date.accessioned2023-08-08T07:28:07Z-
dc.date.available2023-08-08T07:28:07Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПетренко Д. О. Удосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Дар’я Олексіївна Петренко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 73 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8048-
dc.description.abstractПриведено коротку характеристику ТОВ «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської області, встановлено, що дане підприємство має у своїй власності земельні ресурси, елеватор та цех з виробництва круп та круп’яних продуктів. Також приведено характеристику зерна гречки, як сировини, що використовується при виробництві гречаної крупи та круп’яних продуктів.Pryvedeno korotku kharakterystyku TOV «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti, vstanovleno, shcho dane pidpryiemstvo maie u svoii vlasnosti zemelni resursy, elevator ta tsekh z vyrobnytstva krup ta krupianykh produktiv. Takozh pryvedeno kharakterystyku zerna hrechky, yak syrovyny, shcho vykorystovuietsia pry vyrobnytstvi hrechanoi krupy ta krupianykh produktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзерноuk
dc.subjectzernouk
dc.subjectгречкаuk
dc.subjecthrechkauk
dc.subjectкрупаuk
dc.subjectkrupauk
dc.subjectпереробкаuk
dc.subjectpererobkauk
dc.subjectтермічна обробкаuk
dc.subjecttermichna obrobkauk
dc.subjectобладнанняuk
dc.subjectobladnanniauk
dc.subjectкрупа швидкого приготуванняuk
dc.subjectkrupa shvydkoho pryhotuvanniauk
dc.subjectсировинаuk
dc.subjectsyrovynauk
dc.subjectрозрахунокuk
dc.subjectrozrakhunokuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectudoskonalenniauk
dc.subjectовесuk
dc.subjectovesuk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleУдосконалення технологічної лінії з виробництва гречаної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Рідний продукт» Дніпровського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia tekhnolohichnoi linii z vyrobnytstva hrechanoi krupy v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Ridnyi produkt» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петренко Д.О..pdf2,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.