Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Пластова, Анастасія Іванівна | - |
dc.contributor.author | Plastova, Anastasiia | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-08T07:35:50Z | - |
dc.date.available | 2023-08-08T07:35:50Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Пластова А. І. Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Іванівна Пластова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури печива використанням біологічно активованого зерна амаранту. Об’єкт дослідження є технологія виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu. Obiekt doslidzhennia ye tekhnolohiia vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | пісочне печиво | uk |
dc.subject | pisochne pechyvo | uk |
dc.subject | зерно амаранту | uk |
dc.subject | zerno amarantu | uk |
dc.subject | дисперговане зерно амаранту | uk |
dc.subject | dysperhovane zerno amarantu | uk |
dc.subject | кунжут | uk |
dc.subject | kunzhut | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пластова А.І..pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.