Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПластова, Анастасія Іванівна-
dc.contributor.authorPlastova, Anastasiia-
dc.date.accessioned2023-08-08T07:35:50Z-
dc.date.available2023-08-08T07:35:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПластова А. І. Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Іванівна Пластова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури печива використанням біологічно активованого зерна амаранту. Об’єкт дослідження є технологія виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu. Obiekt doslidzhennia ye tekhnolohiia vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпісочне печивоuk
dc.subjectpisochne pechyvouk
dc.subjectзерно амарантуuk
dc.subjectzerno amarantuuk
dc.subjectдисперговане зерно амарантуuk
dc.subjectdysperhovane zerno amarantuuk
dc.subjectкунжутuk
dc.subjectkunzhutuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амарантуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Пластова А.І..pdf2,7 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.