Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049
Назва: | Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu |
Автори: | Пластова, Анастасія Іванівна Plastova, Anastasiia |
Ключові слова: | пісочне печиво pisochne pechyvo зерно амаранту zerno amarantu дисперговане зерно амаранту dysperhovane zerno amarantu кунжут kunzhut |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Пластова А. І. Обґрунтування технології виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Анастасія Іванівна Пластова ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 67 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури печива використанням біологічно активованого зерна амаранту. Об’єкт дослідження є технологія виробництва пісочного печива з використанням біологічно активованого зерна амаранту Предмет дослідження – органолептичні і фізичні показники якості печива.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury pechyva vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu. Obiekt doslidzhennia ye tekhnolohiia vyrobnytstva pisochnoho pechyva z vykorystanniam biolohichno aktyvovanoho zerna amarantu Predmet doslidzhennia – orhanoleptychni i fizychni pokaznyky yakosti pechyva. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8049 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Пластова А.І..pdf | 2,7 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.