Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Семенюченко, Тетяна Вадимівна | - |
| dc.contributor.author | Semeniuchenko, Tetiana | - |
| dc.date.accessioned | 2023-08-08T07:51:35Z | - |
| dc.date.available | 2023-08-08T07:51:35Z | - |
| dc.date.issued | 2023 | - |
| dc.identifier.citation | Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Вадимівна Семенюченко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052 | uk |
| dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052 | - |
| dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва пасти на основі конопляного ядра. Метою роботи є розробка рецептури горіхової пасти з функціональними властивостями.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva pasty na osnovi konoplianoho yadra. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury horikhovoi pasty z funktsionalnymy vlastyvostiamy. | uk |
| dc.language.iso | uk | uk |
| dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
| dc.subject | горіхова паста | uk |
| dc.subject | horikhova pasta | uk |
| dc.subject | конопляне ядро | uk |
| dc.subject | konopliane yadro | uk |
| dc.subject | показники складу та якості | uk |
| dc.subject | pokaznyky skladu ta yakosti | uk |
| dc.subject | оздоровчі властивості | uk |
| dc.subject | ozdorovchi vlastyvosti | uk |
| dc.title | Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра | uk |
| dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pasty iz konoplianoho yadra | uk |
| dc.type | Other | uk |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Семенюченко Т.В..pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
