Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСеменюченко, Тетяна Вадимівна-
dc.contributor.authorSemeniuchenko, Tetiana-
dc.date.accessioned2023-08-08T07:51:35Z-
dc.date.available2023-08-08T07:51:35Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСеменюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Вадимівна Семенюченко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва пасти на основі конопляного ядра. Метою роботи є розробка рецептури горіхової пасти з функціональними властивостями.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva pasty na osnovi konoplianoho yadra. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury horikhovoi pasty z funktsionalnymy vlastyvostiamy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectгоріхова пастаuk
dc.subjecthorikhova pastauk
dc.subjectконопляне ядроuk
dc.subjectkonopliane yadrouk
dc.subjectпоказники складу та якостіuk
dc.subjectpokaznyky skladu ta yakostiuk
dc.subjectоздоровчі властивостіuk
dc.subjectozdorovchi vlastyvostiuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядраuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pasty iz konoplianoho yadrauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Семенюченко Т.В..pdf2,11 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.