Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052
Назва: | Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pasty iz konoplianoho yadra |
Автори: | Семенюченко, Тетяна Вадимівна Semeniuchenko, Tetiana |
Ключові слова: | горіхова паста horikhova pasta конопляне ядро konopliane yadro показники складу та якості pokaznyky skladu ta yakosti оздоровчі властивості ozdorovchi vlastyvosti |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Семенюченко Т. В. Обґрунтування технології виробництва пасти із конопляного ядра : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Тетяна Вадимівна Семенюченко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 65 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052 |
Короткий огляд (реферат): | Об’єкт дослідження – технологія виробництва пасти на основі конопляного ядра. Метою роботи є розробка рецептури горіхової пасти з функціональними властивостями.Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva pasty na osnovi konoplianoho yadra. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury horikhovoi pasty z funktsionalnymy vlastyvostiamy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8052 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Семенюченко Т.В..pdf | 2,11 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.