Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСтрижак, Руслана Геннадіївна-
dc.contributor.authorStryzhak, Ruslana-
dc.date.accessioned2023-08-14T12:43:52Z-
dc.date.available2023-08-14T12:43:52Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСтрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Геннадіївна Стрижак ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва хлібців, амарантове борошно і лляне борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva khlibtsiv, amarantove boroshno i lliane boroshno.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectхлібціuk
dc.subjectkhlibtsiuk
dc.subjectамрантовое борошноuk
dc.subjectamrantovoe boroshnouk
dc.subjectлляне борошноuk
dc.subjectlliane boroshnouk
dc.subjectшрот з насіння гарбузаuk
dc.subjectshrot z nasinnia harbuzauk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectsteviiauk
dc.subjectглютенuk
dc.subjecthliutenuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стрижак Р.Г..pdf3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.