Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стрижак, Руслана Геннадіївна | - |
dc.contributor.author | Stryzhak, Ruslana | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T12:43:52Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T12:43:52Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Геннадіївна Стрижак ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва хлібців, амарантове борошно і лляне борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva khlibtsiv, amarantove boroshno i lliane boroshno. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | хлібці | uk |
dc.subject | khlibtsi | uk |
dc.subject | амрантовое борошно | uk |
dc.subject | amrantovoe boroshno | uk |
dc.subject | лляне борошно | uk |
dc.subject | lliane boroshno | uk |
dc.subject | шрот з насіння гарбуза | uk |
dc.subject | shrot z nasinnia harbuza | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | steviia | uk |
dc.subject | глютен | uk |
dc.subject | hliuten | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стрижак Р.Г..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.