Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Назва: | Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna |
Автори: | Стрижак, Руслана Геннадіївна Stryzhak, Ruslana |
Ключові слова: | хлібці khlibtsi амрантовое борошно amrantovoe boroshno лляне борошно lliane boroshno шрот з насіння гарбуза shrot z nasinnia harbuza стевія steviia глютен hliuten |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Геннадіївна Стрижак ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка рецептури хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва хлібців, амарантове борошно і лляне борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva khlibtsiv, amarantove boroshno i lliane boroshno. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стрижак Р.Г..pdf | 3,69 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.