Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Назва: Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna
Автори: Стрижак, Руслана Геннадіївна
Stryzhak, Ruslana
Ключові слова: хлібці
khlibtsi
амрантовое борошно
amrantovoe boroshno
лляне борошно
lliane boroshno
шрот з насіння гарбуза
shrot z nasinnia harbuza
стевія
steviia
глютен
hliuten
Дата публікації: 2023
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Стрижак Р. Г. Обґрунтування технології виробництва хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Руслана Геннадіївна Стрижак ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка рецептури хлібців з використанням нетрадиційних видів борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва хлібців, амарантове борошно і лляне борошно.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury khlibtsiv z vykorystanniam netradytsiinykh vydiv boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva khlibtsiv, amarantove boroshno i lliane boroshno.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8122
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стрижак Р.Г..pdf3,69 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.