Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сур, Катерина Павлівна | - |
dc.contributor.author | Sur, Kateryna | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T12:53:50Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T12:53:50Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Сур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Павлівна Сур ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є розробка рецептури кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва кексів, кокосове борошно, фундучне борошно, кероб і стевія.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, kokosove boroshno, funduchne boroshno, kerob i steviia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | кекс | uk |
dc.subject | keks | uk |
dc.subject | безглютеновий кекс | uk |
dc.subject | bezghliutenovyi keks | uk |
dc.subject | кероб | uk |
dc.subject | kerob | uk |
dc.subject | журавлина | uk |
dc.subject | zhuravlyna | uk |
dc.subject | стевія | uk |
dc.subject | steviia | uk |
dc.subject | кокосове борошно | uk |
dc.subject | kokosove boroshno | uk |
dc.subject | фундукове борошно | uk |
dc.subject | fundukove boroshno | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Сур К.П..pdf | 2,97 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.