Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСур, Катерина Павлівна-
dc.contributor.authorSur, Kateryna-
dc.date.accessioned2023-08-14T12:53:50Z-
dc.date.available2023-08-14T12:53:50Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСур К. П. Обґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Катерина Павлівна Сур ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 69 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8123-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка рецептури кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошна Об’єктом досліджень слугує технологія виробництва кексів, кокосове борошно, фундучне борошно, кероб і стевія.Metoiu roboty ye rozrobka retseptury keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshna Obiektom doslidzhen sluhuie tekhnolohiia vyrobnytstva keksiv, kokosove boroshno, funduchne boroshno, kerob i steviia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкексuk
dc.subjectkeksuk
dc.subjectбезглютеновий кексuk
dc.subjectbezghliutenovyi keksuk
dc.subjectкеробuk
dc.subjectkerobuk
dc.subjectжуравлинаuk
dc.subjectzhuravlynauk
dc.subjectстевіяuk
dc.subjectsteviiauk
dc.subjectкокосове борошноuk
dc.subjectkokosove boroshnouk
dc.subjectфундукове борошноuk
dc.subjectfundukove boroshnouk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва кексу функціонального призначення з використанням горіхового борошнаuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva keksu funktsionalnoho pryznachennia z vykorystanniam horikhovoho boroshnauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сур К.П..pdf2,97 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.