Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Товстоног, Владислав Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tovstonoh, Vladyslav | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-14T13:05:10Z | - |
dc.date.available | 2023-08-14T13:05:10Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Товстоног В. О. Обґрунтування технології виробництва ананасового джему : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Владислав Олександрович Товстоног ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124 | - |
dc.description.abstract | Метою досліджень є розробка рецептури і технології ананасового джему збагаченого біологічно активними добавками, і його товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва джемів лікувально-профілактичного призначення збагачених БАД.Metoiu doslidzhen ye rozrobka retseptury i tekhnolohii ananasovoho dzhemu zbahachenoho biolohichno aktyvnymy dobavkamy, i yoho tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva dzhemiv likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia zbahachenykh BAD. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | джем | uk |
dc.subject | dzhem | uk |
dc.subject | подрібнення | uk |
dc.subject | podribnennia | uk |
dc.subject | технологічний процес | uk |
dc.subject | tekhnolohichnyi protses | uk |
dc.subject | виробництво | uk |
dc.subject | vyrobnytstvo | uk |
dc.subject | біологічно-активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno-aktyvni dobavky | uk |
dc.subject | температура | uk |
dc.subject | temperatura | uk |
dc.subject | дослідження | uk |
dc.subject | doslidzhennia | uk |
dc.subject | ефективність | uk |
dc.subject | efektyvnist | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва ананасового джему | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ananasovoho dzhemu | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товстоног В.О..pdf | 1,91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.