Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТовстоног, Владислав Олександрович-
dc.contributor.authorTovstonoh, Vladyslav-
dc.date.accessioned2023-08-14T13:05:10Z-
dc.date.available2023-08-14T13:05:10Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationТовстоног В. О. Обґрунтування технології виробництва ананасового джему : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Владислав Олександрович Товстоног ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124-
dc.description.abstractМетою досліджень є розробка рецептури і технології ананасового джему збагаченого біологічно активними добавками, і його товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва джемів лікувально-профілактичного призначення збагачених БАД.Metoiu doslidzhen ye rozrobka retseptury i tekhnolohii ananasovoho dzhemu zbahachenoho biolohichno aktyvnymy dobavkamy, i yoho tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva dzhemiv likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia zbahachenykh BAD.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectджемuk
dc.subjectdzhemuk
dc.subjectподрібненняuk
dc.subjectpodribnenniauk
dc.subjectтехнологічний процесuk
dc.subjecttekhnolohichnyi protsesuk
dc.subjectвиробництвоuk
dc.subjectvyrobnytstvouk
dc.subjectбіологічно-активні добавкиuk
dc.subjectbiolohichno-aktyvni dobavkyuk
dc.subjectтемператураuk
dc.subjecttemperaturauk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва ананасового джемуuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ananasovoho dzhemuuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Товстоног В.О..pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.