Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124
Назва: | Обґрунтування технології виробництва ананасового джему |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ananasovoho dzhemu |
Автори: | Товстоног, Владислав Олександрович Tovstonoh, Vladyslav |
Ключові слова: | джем dzhem подрібнення podribnennia технологічний процес tekhnolohichnyi protses виробництво vyrobnytstvo біологічно-активні добавки biolohichno-aktyvni dobavky температура temperatura дослідження doslidzhennia ефективність efektyvnist |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Товстоног В. О. Обґрунтування технології виробництва ананасового джему : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Владислав Олександрович Товстоног ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 68 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124 |
Короткий огляд (реферат): | Метою досліджень є розробка рецептури і технології ананасового джему збагаченого біологічно активними добавками, і його товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – технологічний процес виробництва джемів лікувально-профілактичного призначення збагачених БАД.Metoiu doslidzhen ye rozrobka retseptury i tekhnolohii ananasovoho dzhemu zbahachenoho biolohichno aktyvnymy dobavkamy, i yoho tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva dzhemiv likuvalno-profilaktychnoho pryznachennia zbahachenykh BAD. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8124 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Товстоног В.О..pdf | 1,91 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.