Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чернець, Сергій Олександрович | - |
dc.contributor.author | Chernets, Serhii | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-15T12:20:33Z | - |
dc.date.available | 2023-08-15T12:20:33Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Чернець С. О. Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сергій Олександрович Чернець ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження: хліб, борошно тритикале. Метою роботи є обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна тритикале.Obiekt doslidzhennia: khlib, boroshno trytykale. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna trytykale. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | тритикале | uk |
dc.subject | trytykale | uk |
dc.subject | борошно | uk |
dc.subject | boroshno | uk |
dc.subject | хліб | uk |
dc.subject | khlib | uk |
dc.subject | хлібобулочні вироби | uk |
dc.subject | khlibobulochni vyroby | uk |
dc.subject | висівки тритикалеві | uk |
dc.subject | vysivky trytykalevi | uk |
dc.subject | хлібопекарні властивості | uk |
dc.subject | khlibopekarni vlastyvosti | uk |
dc.title | Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna tretykale | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чернець С.О..pdf | 1,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.