Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧернець, Сергій Олександрович-
dc.contributor.authorChernets, Serhii-
dc.date.accessioned2023-08-15T12:20:33Z-
dc.date.available2023-08-15T12:20:33Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationЧернець С. О. Обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикале : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Сергій Олександрович Чернець ; наук. кер. Ірина Петрівна Холобцева ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій . – Дніпро, 2023. – 59 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/8151-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: хліб, борошно тритикале. Метою роботи є обґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна тритикале.Obiekt doslidzhennia: khlib, boroshno trytykale. Metoiu roboty ye obgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna trytykale.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтритикалеuk
dc.subjecttrytykaleuk
dc.subjectборошноuk
dc.subjectboroshnouk
dc.subjectхлібuk
dc.subjectkhlibuk
dc.subjectхлібобулочні виробиuk
dc.subjectkhlibobulochni vyrobyuk
dc.subjectвисівки тритикалевіuk
dc.subjectvysivky trytykaleviuk
dc.subjectхлібопекарні властивостіuk
dc.subjectkhlibopekarni vlastyvostiuk
dc.titleОбґрунтування виробництва хлібобулочних виробів із зерна третикалеuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia vyrobnytstva khlibobulochnykh vyrobiv iz zerna tretykaleuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернець С.О..pdf1,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.